DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Jacob Hooy Pure Powder MSM Poeder 150GR
Jacob Hooy Pure Powder MSM Poeder 150GR

Jacob Hooy Pure Powder MSM Poeder 150GR

8,22
  • Merk: Jacob Hooy
  • Inhoud: 150GR
  • EAN: 8712053503231
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Pure MSM in poedervorm

Algemeen
Jacob Hooy Pure Powder MSM Poeder bevat Methylsulfonylmethaan (MSM). MSM is een natuurlijke organische vorm van zwavel die ook in verse rauwe groenten en fruit voorkomt. Rijke bronnen van MSM zijn onder andere uien, knoflook, koolsoorten, evenals eiwitrijke voedingswaren zoals noten, zaden, melk en eieren (eiwit en eigeel). Zwavel komt in diverse voedingsmiddelen voor, maar kan tijdens het koken in grote mate verloren gaan. Methylsulfonylmetaan (MSM) is een van nature in het lichaam voorkomende zwavelverbinding, dit is een van de belangrijkste bouwstenen van glycosamineglycanen.

Dosering

1 maal daags 1 theelepel (5 gram) toevoegen aan juice, smoothie, yoghurt of salade. Het is raadzaam MSM 1-3 maanden achtereen te gebruiken. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Indien u een geneesmiddel gebruikt is het raadzaam vóór gebruik van dit voedingssupplement uw arts te raadplegen. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Ingrediënten

150 gram MSM, geen andere toevoeging.

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Indien u een geneesmiddel gebruikt is het raadzaam vóór gebruik van dit voedingssupplement uw arts te raadplegen. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist