Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Keelpastilles

Isla Moos Isla Medic Hydro+ Keelpastilles 20ST

Ter ondersteuning bij verkoudheidssymptomen in de keel

7,25
  • Merk:  Isla Moos 
  • Inhoud: 20ST
  • EAN: 4104480462023
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Isla Medic Hydro+ biedt directe verlichting bij typische verkoudheids- of keelklachten, zoals kriebelhoest, kortdurende heesheid, droge slijmvliezen, keelpijn en pijn bij het slikken. De keelpastilles bevatten een hydrogelcomplex, hyaluronzuur en een speciaal extract van IJslands mos. Als u op de pastilles zuigt, hecht de hydrogel zich goed aan het slijmvlies. Zo ontstaat er een beschermlaagje op het getroffen slijmvlies en wordt dit intensief bevochtigd. Bovendien zorgt de Optaflow®-technologie voor extra speekselproductie, waardoor geïrriteerde slijmvliezen in de mond en keel ook worden bevochtigd. Samen zorgen de actieve stoffen in isla® medic hydro+ voor een weldadige bevochtiging van de mond- en keelslijmvliezen die risico lopen op uitdroging.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: naar behoefte meermalen per dag een pastille opzuigen, met een maximum van 6 per dag. De pastilles langzaam en volledig opzuigen.

Ingredienten

De keelpastilles bevatten een waterig extract van IJslands mos (0,4-0,8 : 1), carbomeer, Xanthaan-gom, Natriumhyaluronaat.

Overige bestanddelen: Arabische gom, Sorbitol, Maltitol, watervrij Citroenzuur, Acesulfaam-K, Levomenthol, pepermuntolie, steranijsolie, venkelolie, aroma, middellange keten triglyceriden, water. 1 keelpastille bevat 0,11 g Sorbitol en 0,94 g Maltitol = 0,09 BU

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Isla Moos Isla Medic Hydro+ Keelpastilles 20ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 34