DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Hyperfree Inhalatie Cassette bij Hyperventilatie 1ST
Hyperfree Inhalatie Cassette bij Hyperventilatie 1ST
Hyperfree Inhalatie Cassette bij Hyperventilatie 1ST1

Hyperfree Inhalatie Cassette bij Hyperventilatie 1ST

14,69
 • Merk: Hyperfree
 • Inhoud: 1ST
 • EAN: 8714067000096
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Tegen hyperventilatie

Algemeen
De HyperFree Inhalatie Cassette helpt u uit een hyperventilatie aanval te komen. Het is een duurzaam product, wat voorzien is van een speciaal labyrint en een inhoud van 50 cm³. Door in en uit te ademen door de Hyperfree Inhalatiecassette, ademt u teveel uitgeademde koolzuur weer in, waardoor de aanval stopt. De Hyperfree inhalatiecassette heeft een klein formaat en is daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Hoe te gebruiken?

Bij gebruik van de Hyperfree langzaam door de inhalatiezijde van de cassette in- en uitademen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Aan de zijkant van de cassette zit een opening, deze mag niet worden afgesloten. Op het moment dat u de hyperfree gebruikt is het van groot belang dat u niet door de neus ademt, maar alleen door de mond. Bij kinderen tot 12 jaar wordt toezicht van volwassenen aanbevolen.
Vragen & Antwoorden
Kan ik de hyperfree cassette gebruken in combinatie met gebruik van oxazepam10mg?

De Hyperfree-cassette zorgt ervoor dat u in zo kort mogelijke tijd de balans tussen koolzuur en zuurstof weer op peil krijgt, waardoor de hyperventilatie aanval snel overgaat en de klachten die ontstaan zijn door de hyperventilatie, verdwijnen. Een groot voordeel is dat de Hyperfree-cassette ook preventief kan werken: veel patiënten krijgen minder aanvallen, door het simpele feit dat ze de cassette bij zich dragen. Dit komt doordat ze weten dat zij een hyperventilatie aanval snel en veilig kunnen bestrijden wanneer deze zich voordoet, waardoor hun angstgevoelens afnemen. De Hyperfree-cassette is geen medicijn, maar een medisch hulpmiddel dat u onbeperkt kunt gebruiken. En kunt u dus zonder problemen gebruikt worden naast de oxazepam.

De Hyperfree-cassette is een Nederlandse vinding, die onderzocht is in het Diaconessenziekenhuis in Leiden. Het onderzoek is gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.


De Hyperfree-cassette kan de oorzaak van een hyperventilatie-aanval niet wegnemen maar wel snel bestrijden. En kan voor u ook heel goed dienst doen ookal heeft u al jaren last van hyperventilatie.

En wetende dat u de hyperfree-cassette bij u heeft en een aanval snel kunt bestrijden geeft een geruststellende gedachte wat kan leiden tot een afname van het aantal aanvallen.


Is dit product ook geschikt bij chronische hyperventilatie?

De Hyperfree Inhalatiecassette Tegen Hyperventilatie is een medisch hulpmiddel wat u ook bij chronische hyperventilatie kunt gebruiken.

Wat doet de Hyperfree cassette?

De Hyperfree-cassette zorgt ervoor dat de patiënt in zo kort mogelijke tijd de balans tussen koolzuur en zuurstof weer op peil krijgt, waardoor de hyperventilatie aanval overgaat en de klachten die ontstaan zijn door de hyperventilatie, verdwijnen. Een groot voordeel is dat de Hyperfree-cassette ook preventief kan werken: veel patiënten krijgen minder aanvallen, door het simpele feit dat ze de cassette bij zich dragen. Dit komt doordat ze weten dat zij een hyperventilatie aanval snel en veilig kunnen bestrijden wanneer deze zich voordoet, waardoor hun angstgevoelens afnemen. De Hyperfree-cassette is geen medicijn, maar een medisch hulpmiddel dat u onbeperkt kunt gebruiken.

Wat is de Hyperfree cassette?

De Hyperfree-cassette is samengesteld uit twee op elkaar aansluitende kunststof delen die aan de binnenkant van de cassette een labyrint vormen. Dit labyrint heeft een inhoud van vijftig kubieke centimeter. Door in- en uit te ademen door de smalle kant van de Hyperfree-cassette, ademt u het te veel uitgeademde koolzuur weer in. Hierdoor stopt de hyperventilatie aanval snel. Het labyrint in de Hyperfree-cassette zorgt er bovendien voor dat er niet te snel in- en uitgeademd kan worden, waardoor de ademhaling meer beheerst en rustiger wordt. De Hyperfree-cassette is een Nederlandse vinding, die onderzocht is in het Diaconessenziekenhuis in Leiden. Het onderzoek is gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.

Hoe gebruik je dit product?

Omdat hyperventilatie een direct gevolg is van een verkeerde ademhaling, is het aan te raden om een zo goed mogelijke lichaamshouding aan te nemen wanneer u de Hyperfree-cassette gebruikt. U kunt bijvoorbeeld op een stoel gaan zitten met de benen naast elkaar en een rechte rug. Om te controleren of u op de goede manier ademt (een buikademhaling ) is het raadzaam om één hand op de buik te houden tijdens het in- en uitademen door de Hyperfree-cassette. U moet tijdens het inademen de buik voelen uitzetten, niet alleen de borstkas. Ook is het mogelijk om de Hyperfree-cassette preventief bij hyperventilatie te gebruiken. Wanneer u op een moment dat het u uitkomt gedurende ongeveer anderhalve minuut door de cassette in- en uitademt, houdt u de verhouding tussen zuurstof en koolzuur in evenwicht.

Meer uit ons assortiment:

 • Gratis verzending Metagenics MetaRelax Zakjes 84ST

  Metagenics MetaRelax Zakjes | 84ST

  -15%
  44,16
  51,95
 • A.Vogel oogtabletten 60TB

  A.Vogel oogtabletten | 60TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  16,99
 • Gratis verzending VeraSupplements Super Multi Volwassenen Capsules 100VCP

  VeraSupplements Super Multi Volwassenen Cap... | 100VCP

  39,95
 • Lucovitaal Vitamine B12 1000mcg 180 Kauwtabletten 180TB

  Lucovitaal Vitamine B12 1000mcg 180 Ka... | 180TB

  -50%
  10,00
  19,99
 • Bach Rescue Remedy Spray 7ML

  Bach Rescue Remedy Spray | 7ML

  13,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist