9477.960 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Heel Mulimen H 50ML

Homeopathische druppels

25,19 *
  • Op voorraad:  49  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Algemeen
Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Dosering

3 maal daags 10 druppels innemen. Zo nodig om het kwartier 10 druppels innemen, gedurende 2 uur (maximaal 12 maal daags 10 druppels).

De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water vermengd, een paar seconden in de mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.

Ingredienten

 

Samenstelling per 100 g:
Agnus cactus D4 11,11 g
Cimicifuga racemosa D4 11,11 g
Gelsemium sempervirens D4 11,11 g
Hypericum perforatum D4 11,11 g
Sepia officinalis D8 11,11 g

Hulpstoffen: Alcohol, water.

 

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Heel Mulimen H.pdf]
Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt bij menstruatieklachten?

Mulimen H is een homeopathisch geneesmiddel ter ondersteuning van een regelmatige menstruatiecyclus en bij overgangsklachten (zonder bloedverlies) zoals hoofdpijn en neerslachtigheid.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Heel Mulimen H 50ML?

Meer uit ons assortiment