Bestel nu
0
€ 0,00
Heel Traumeel S Gel voor Dieren 250GR
Heel Traumeel S Gel voor Dieren 250GR

Heel Traumeel S Gel voor Dieren 250GR

46,95
  • Merk: Heel
  • Inhoud: 250GR
  • EAN: 8714725041683
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

homeopatisch diergeneesmiddel

Algemeen
Traumeel S Gel is een homeopatisch diergeneesmiddel dat uitwendig wordt toegepast bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het wordt gebruikt ter verlichting van zwelling en pijn bij tramata en bij ontstekingen van het locomotorisch apparaat.

Hoe te gebruiken?
De gel 3-4 maal daags op de te behandelen plekken aanbrengen en volledig inwrijven. De gel is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de actieve bestanddelen of één van de hulpstoffen. In geval van overgevoeligheid voor Asteraceae, moet Traumeel S Gel met voorzichtigheid worden gebruikt. Mag niet op de ogen of slijmvliezen worden aangebracht. Niet gebruiken op open wonden. In geval van aanhoudende, onduidelijke, periodieke of nieuw optredende klachten, koorts of ernstige verstoringen van de algemene toestand, dient onmiddelijk de dierenarts te worden geraadpleegd. In het geval van ziekten die een chirurgische behandeling vereisen, moet Traumeel S Gel alleen worden gebruikt voor ondersteunende behandeling. Personen met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de hulpstoffen moeten contact met het homeopathisch diergeneesmiddel vermijden. Dit homeopathisch diergeneesmiddel bevat 0,20 g ethanol per gr. Dit homeopathisch geneesmiddel kan een brandend gevoel geven op de huid als de huid beschadigd is. Behandeling met een homeopathisch geneesmiddel kan de bestaande symptomen verergeren (eerst verergering). In dit geval moet u stoppen met het gebruik en uw dierenarts raadplegen. Gebruik tijdens dracht, lactatie of leg: raadpleeg uw dierenarts indien u dit diergeneesmiddel wilt gebruiken tijdens dracht en lactatie.

Niet bewaren boven 30 °C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Houd de verpakking zorgvuldig gesloten. Na openen tot uiterlijk 12 maanden gebruiken. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist