Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
HCG Oral L-Carnitine Kuur 24ST
HCG Oral L-Carnitine Kuur 24ST
HCG Oral L-Carnitine Kuur 24ST1
HCG Oral L-Carnitine Kuur 24ST2

HCG Oral L-Carnitine Kuur 24ST

133,17
  • Merk: HCG
  • Inhoud: 24ST
  • EAN: 793573994257
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Om op een verantwoorde en effectieve wijze af te slanken

Algemeen
Ontdek nu de efficiente en verantwoorde afslankoplossing HCG Oral L-Carnitine. De HCG Oral ampullen bevatten een complexe samenstelling van bestanddelen die op verschillende manieren helpen bij het afvallen. Zo wordt onder meer het hongergevoel vermindert en de verbranding van het mobiele vet, dat zich rond de heupen, dijen, buik en billen bevind, gestimuleerd. Zo verdwijnt het overtollige vet op verantwoorde wijze en worden probleemgebieden efficiënter aangepakt. Bovendien ontvangt u bij de HCG Oral L-Carnitine kuur een uitgebreide bijsluiter met een smakelijk dieetadvies

Dosering

1 ampul per dag

Schud de ampul goed voor gebruik. Breek voorzichtig het topje van de ampul af. De vloeistof kan op 2 manieren toegediend worden:

- 1. Lost de gehele ampul op in water en drink dit 's ochtends.

- 2. Drink de inhoud van de ampul in drie delen in ('s morgens, 's middags en 's avonds) door een samengedrukte pipet in de ampul te plaatsen, de pipet los te laten en ongeveer één derde van de inhoud op te zuigen. Leeg de pipet onder de tong en slik de vloeistof in.

Eet of drink niks gedurende minimaal 15 minuten na het innemen van de druppels

Gebruiksbeperkingen

Het kan voorkomen dat u de eerste dagen van het programma af en toe last heeft van hoofdpijn. Dit wordt niet veroorzaakt door de Elegance Oral24 oplossing maar door het plotselinge aanpassen van uw eetpatroon waarbij veel stofwisselingsafvalstoffen vrijkomen. Zorg dat u voldoende drinkt en indien nodig mag u paracetamol gebruiken. Tegen het einde van het Elegance Oral24 progamma kan er veel vet zijn afgevoerd en kan lichamelijke inspanning meer moeite kosten. Dit komt doordat de spieren harder moeten werken en verdwijnt direct na beëindiging van het programma. Mocht u zich erg flauw voelen, neem dan een appel, soepstengel of bouillon of maak gebruik van de eerder vermeldde groentes die onbeperkt tussendoor gebruikt mogen worden. Medicijnen die u op doktersadvies zijn voorgeschreven kunt u tijdens Elegance Oral24 blijven gebruiken. Ook de anticonceptiepil kunt u blijven slikken. Voor suikerpatiënten geldt dat de medicatie tijdens het programma waarschijnlijk zal moeten worden bijgesteld vanwege het Elegance Oral24 voedingsadvies. Overleg hierover met uw huisarts. Tijdens Elegance Oral24 kan het voorkomen dat uw stoelgang verandert. Heeft u hier echt last van dan kunt u eventueel kiezen voor een licht (biologisch) laxeermiddel. Drink voldoende zodat uw lichaam alle afvalstoffen kan afvoeren. Gebruik tijdens Elegance Oral24 geen huidverzorgingsproducten waar vet of olie in zit. Ook zonnebrandcrème is daarom niet toegestaan. Vermijd vette cosmetica. Vette cremes kunnen worden vervangen door een gel of serum. Gebruik bij voorkeur geen crèmespoeling. Wilt u dit perse wel gebruiken, zorg dan dat het alleen op de puntjes van het haar komt en zorg dat het ook niet in uw handen trekt.

Waarschuwingen

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aangegeven dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en donker bewaren. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

Ingrediënten

Water, L-Carnitinetartraat (10 mg per ampul), conserveringsmiddel Kaliumsorbaat, conserveringsmiddel Natriumbenzoaat, voedingszuur Citroenzuur, chroom (III) chloride (20 μg Chroom per ampul, 50% ADH*), natriumseleniet (11,2 μg Selenium per ampul, 20% ADH*), cyanocobalamine (Vitamine B12, 0,0006%, 3µg per ampul, 120% ADH*).

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist