Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Eczeem crème

Grahams Eczeem Olie Huid & Bad 100ML

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid

Korting 29%
24,99 17,64

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Grahams 
 • Inhoud: 100ML
 • EAN: 9332996000353
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Grahams Eczeem Olie Huid & Bad is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid (ook voor baby’s en kinderen) en uiterst geschikt om naast de Grahams Eczeem Crème te gebruiken. Het helpt de symptomen van eczeem, dermatitis, jeukende en droge huid, en andere kleine huid irritaties te verlichten. De olie voedt en verzorgt de huid uitstekend waardoor beter herstel kan optreden. Kan direct op de huid aangebracht worden als huid olie, maar ook met een scheutje in bad.

  De neemolie in deze eczeem olie heeft een anti-ontsteking- en antischimmel effect. De vitamine E wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en bevordert het huidvernieuwingsproces. De saffloerzaadolie verzacht de huid en bevat sterke antioxidanten. Verder zorgen olijfolie, jojoba olie, zonnebloemolie en avocado-olie voor extra verzorging, verzachting en bescherming van de huid.

  Hoe te gebruiken?
  Breng 2-3 maal daags aan op de aangedane huid. Of gebruik 1-2 scheutjes in bad.

  Grahams Eczeem Olie is een medisch hulpmiddel.
  Ingredienten

  Ingrediënten
  Actieve ingrediënten: Vitamin E 10mg/g, Neem Oil 10mg/g. Inactieve ingrediënten: Olive Oil, Sunflower seed oil, Jojoba oil, Avocado oil, Squalene, Caprylic/capric triglyceride, Bisabolol, D-Alpha Tocopherol. 

  Heeft u een vraag over ?