Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Garnier Ambre Solaire Kids Zonnemelk SPF 50+ 200ML
Garnier Ambre Solaire Kids Zonnemelk SPF 50+ 200ML
Garnier Ambre Solaire Kids Zonnemelk SPF 50+ 200ML1
Garnier Ambre Solaire Kids Zonnemelk SPF 50+ 200ML2

Garnier Ambre Solaire Kids Zonnemelk SPF 50+ 200ML

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Garnier
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 5410103026831

×

of

Productbeschrijving

De meest kwetsbare huid verdient extra bescherming

Algemeen
Garnier Ambre Solaire Kids Zonnemelk SPF50+ is speciaal ontwikkeld om de tere huid van kinderen te beschermen. De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de gevoelige kinderhuid. Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl® SX + Mexoryl® XL biedt een hoge bescherming voor de gevoelige kinderhuid. Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar in de zon, omdat hun melaninesysteem, de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken, nog niet is volgroeid.

• Waterresistent
• Hyperallogeen
• Zeer hoge bescherming
• Zonder parfum

Hoe te gebruiken?
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist