DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB
Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB
Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB1
Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB2
Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB3
Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB4

Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB

20,14
 • Merk: Fluimucil
 • Inhoud: 30TB
 • EAN: 8717056280196
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij vastzittende hoest

Algemeen
Fluimucil Bruistablet wordt gebruikt bij aandoeningen van de luchtwegen, zoals astma, bronchitis (ontsteking van het slijmvlies van de luchtpijp), emfyseem, mucoviscidose (taaislijmziekte) en bij bronchiëctasieën (langdurige verwijding van een vertakking van de luchtpijp), om het ophoesten van taai slijm te vergemakkelijken.
De actieve stof, acetylcyteïne, breekt taai, vastzittend slijm af, zodat het dunvloeibaar wordt en gemakkelijk kan worden opgehoest. Acetylcysteïne is bovendien een afgeleide van het natuurlijke aminozuur cysteïne. Cysteïne wordt gebruikt voor de opbouw van glutathion. Glutathion vangt vrije radicalen weg. Door gebruik van acetylcysteïne kan een tekort aan glutathion worden aangevuld.

Fluimucil Bruistablet:

 • Fluimucil Bruistablet wordt voorgeschreven voor luchtwegaandoeningen zoals astma, bronchitis, emfyseem, mucoviscidose en bronchiëctasieën.
 • De werkzame stof in Fluimucil is acetylcysteïne, die helpt bij het losmaken van taai, vastzittend slijm, waardoor het makkelijker kan worden opgehoest.
 • Acetylcysteïne is afgeleid van het aminozuur cysteïne en draagt bij aan de opbouw van glutathion.
 • Glutathion heeft antioxidante eigenschappen en helpt vrije radicalen te neutraliseren.
 • Het gebruik van acetylcysteïne kan helpen om glutathiontekorten aan te vullen en zo de beschermende werking tegen vrije radicalen te verbeteren bij patiënten met luchtwegaandoeningen.

Dosering
Volwassenen (vanaf 7 jaar): 1 bruistablet per dag oplossen in een half glas water. De oplossing moet direct opgedronken worden.
Verzwakte consumenten en bejaarden wordt aangeraden om de tablet 's morgens in te nemen.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

ema

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is acetylcysteïne. De hulpstoffen in dit middel zijn: natriumbicarbonaat (E500), citroenzuur (E330), aspartaam (E951) en citroensmaak (bevat onder andere: natrium, glucose en sulfieten).

Bijsluiter Waarschuwingen

Fluimucil 600 mg bruistabletten buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking achter “Niet gebruiken na” of “exp”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen ze niet in het milieu.

Wanneer u een maagzweer heeft of in het verleden heeft gehad, omdat Fluimucil 600 mg bruistabletten uw maagwand kunnen irriteren. In het bijzonder wanneer u andere middelen gebruikt waarvan bekend is dat zij de maagwand kunnen irriteren. Wanneer u lijdt aan een aanvalsgewijs optredende benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen, vaak gepaard gaande met hoesten en opgeven van slijm (astma bronchiale), kunt u last krijgen van een benauwdheid door kramp van de spieren van de luchtwegen (bronchospasme). Wanneer zich een dergelijke aanval voordoet, dient u de behandeling met Fluimucil 600 mg bruistabletten onmiddellijk te staken en een arts te raadplegen. Er zijn zeer zeldzame gevallen gerapporteerd van ernstige overgevoeligheidsreacties met (hoge) koorts, rode vlekken op de huid, gewrichtspijnen en/of oogontsteking (Stevens-Johnson syndroom) of acute overgevoeligheidsreacties gepaard gaande met koorts en blaren op de huid of vervelling van de huid (Lyell syndroom) die in verband konden worden gebracht met gebruik van Fluimucil 600 mg bruistabletten. In de meeste gevallen gebruikte men echter minstens één ander geneesmiddel dat waarschijnlijk de oorzaak voor deze reacties was. Wanneer er zich nieuwe veranderingen aan de huid of slijmvliezen voordoen, dient u onmiddellijk een arts te raadplegen en dient u onmiddellijk met het gebruik van acetylcysteïne te stoppen. Vooral aan het begin van de behandeling kan, doordat het vastzittende slijm vloeibaar wordt, dit in volume toenemen. Wanneer u niet in staat bent om dit vloeibare slijm effectief op te hoesten, dient u een arts te raadplegen zodat adequate maatregelen genomen kunnen worden om het slijm te verwijderen. Wanneer u last heeft van histamine-intolerantie en u dit middel langdurig gebruikt, kunnen zich intolerantieverschijnselen voordoen zoals hoofdpijn, een verstopte neus of een loopneus en jeuk. Het kan voorkomen dat u bij openen van de verpakking een lichte zwavelgeur (de geur van rotte eieren) waarneemt. Dit is een eigenschap van de werkzame stof en normaal. Het wijst niet op een verandering van het geneesmiddel.

Meer uit ons assortiment:

 • A.Vogel Hoestspray Vastzittende Hoest 30ML

  A.Vogel Hoestspray Vastzittende Hoest | 30ML

  -15%
  8,92
  10,49
 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Gratis verzending Arkopharma Forcapil Tegen Haaruitval Tabletten 90TB

  Arkopharma Forcapil Tegen Haaruitval T... | 90TB

  39,90
 • Gratis verzending New Nordic Skin Care Collagen Filler Tabletten 60TB

  New Nordic Skin Care Collagen Filler T... | 60TB

  -25%
  20,02
  26,69
 • Leidapharm Neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml 10ML

  Leidapharm Neusspray Xylometazoline HC... | 10ML

  3,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist