9478.088 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Warmies Magnetronknuffel Zeehond 22cm 1ST

Zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik

+ uitneem-

bare

vulling!

Warmies Magnetronknuffel Zeehond 22cm 1ST
Warmies Magnetronknuffel Zeehond 22cm 1ST 1

×

of

16,99
  • Merk:  Warmies
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4260394911429
  • Op voorraad:  45  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Warmies Magnetronknuffel Zeehond is het ideale, zachte en aaibare alternatief voor de warmwaterkruik. Deze zachte, lavendel-geurende en functionele warmteknuffel geeft zijn comfortabele en troostende warmte graag aan u over voor als u bijvoorbeeld last heeft van vermoeidheid, spierpijn en kou. Deze super schattige zeehond is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en geeft gedurende 90 minuten lang warmte óf koeling af.

Het verkoelende effect van de Warmies Magnetronknuffel Zeehond verkrijgt u door hem enige tijd in een plastic zak in de vriezer te stoppen. Na deze koeling kunt u de knuffel Zeehond voor als u bijvoorbeeld koorts of pijnlijke plekken heeft. De knuffel is veiliger dan de ouderwetse warmwaterkruik, aangezien er geen heet water aan te pas komt. Perfect dus voor vele veilige knuffelmomenten op de bank of in bed.

Deze gezellige knuffelbuddy is gevuld met lijnzaad en gedroogde lavendelbloem, voor een heerlijke geurverspreiding met ontspannende werking. De zeehond is 22 cm groot, weegt circa 210 gram en voorzien van een klittenbandsluiting, waarmee u de vulling kunt verwijderen. Hierdoor kunt u deze knuffel gewoon wassen in de wasmachine, voor schone en frisse knuffelmomentjes.

De magnetronknuffels zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Hoe te gebruiken?
Voor warm gebruik: In een schone magnetron slechts 90 seconden verwarmen.
Voor koud gebruik: Leg de knuffel in een plastic zak 3 uur in de vriezer.

Waarschuwingen
Leg de warmies producten altijd op een schoon onderbord om brandgaatjes te voorkomen. Nooit langer verwarmen dan aangegeven tijd.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Warmies Magnetronknuffel Zeehond 22cm 1ST?

Meer uit ons assortiment