9372.374 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Cadeauwinkel>Speelgoed>Knuffels

Warmies Magnetronknuffel Krokodil 48cm 1ST

Kan snel en eenvoudig opgewarmd worden in de magnetron

Korting 25%
19,99 14,99
  • Merk:  Warmies
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4260394912976
  • Op voorraad:  33  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Warmies Magnetronknuffel Krokodil is het ideale, zachte en aaibare alternatief voor de warmwaterkruik. Deze zachte, lavendel-geurende en functionele warmteknuffel geeft zijn comfortabele en troostende warmte graag aan u over voor als u bijvoorbeeld last heeft van vermoeidheid, spierpijn en kou. Deze super schattige krokodil is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en geeft gedurende 90 minuten lang warmte óf koeling af.

Het verkoelende effect van de Warmies Magnetronknuffel Krokodil verkrijgt u door hem enige tijd in een plastic zak in de vriezer te stoppen. Na deze koeling kunt u de knuffel gebruiken voor als u bijvoorbeeld koorts of pijnlijke plekken heeft. De knuffel is veiliger dan de ouderwetse warmwaterkruik, aangezien er geen heet water aan te pas komt. Perfect dus voor vele veilige knuffelmomenten op de bank of in bed.

Deze stoere knuffelbuddy is gevuld met granen en gedroogde lavendelbloem, voor een heerlijke geurverspreiding met ontspannende werking. De krokodil is 48 cm lang, weegt circa 770 gram en is niet geschikt om te wassen in de wasmachine.

De magnetronknuffels zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.

Hoe te gebruiken?
Voor warm gebruik: In een schone magnetron slechts 90 seconden verwarmen.
Voor koud gebruik: Leg de knuffel in een plastic zak 3 uur in de vriezer.

Waarschuwingen
Leg de warmies producten altijd op een schoon onderbord om brandgaatjes te voorkomen. Nooit langer verwarmen dan aangegeven tijd.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Warmies Magnetronknuffel Krokodil 48cm 1ST?

Meer uit ons assortiment