Hoofdpagina>Sport>Aminozuren>L-tryptofaan

Vitakruid 5-HTP 100mg Capsules 60CP

Reeds omgezette vorm van L-tryptofaan, dit is een essentieel aminozuur.

25,60
  • Merk:  Vitakruid 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717438690988
  • Op voorraad:  44  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitakruid 5-HTP 100mg is een voedingssupplement met een hoge dosering van het actieve bestanddeel 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP), een essentieel aminozuur. 5-HTP is eigenlijk een al omgezette vorm van tryptofaan en komt makkelijk langs de hersenbloedbarrière. Dit essentiële aminozuur is geëxtraheerd uit de Griffonia simplicifolia, een plant dat veel in de natuur van Centraal- en West-Afrika voorkomt. De zaden van de Griffonia plant zijn rijk aan 5-HTP. Het plantenextract bestaat zelfs voor maar liefst 95% uit 5-HTP.

Het is mogelijk om Vitakruid 5-HTP 100 mg als aanvulling op Vitakruid Multi Nacht gebruiken. Zo heeft u een sterkere variant van de Multi Nacht.

Dosering
Neem 1 maal daags 1 capsule, bij voorkeur 's avonds innemen, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Voorzichtigheid is geboden bij gebruik van medicatie die de aanmaak van serotonine bevordert. 5-HTP 100mg kan namelijk de werking van deze geneesmiddelen versterken. Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15 - 25 °C).
Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Griffonia simplicifolia-extract (95% 5-HTP)

110 mg

5-http

100 mg

Ingrediënten
95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extrct, Amylum solani (vulmiddel), Oleum helianthus annuum (antiklontermiddel), vegetarische capsule. 

Allergenen informatie
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO (genetisch gemodificeerd organisme).
Informatie folder
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid 5-HTP 100mg Capsules 60CP?