Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.443 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Specifieke reinigers>Meubelwas

Royal Furniture Care Classic Oil Natural 250ML

Universele meubelolie voor glanzend gelakte houtsoorten

6,99
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Royal Furniture Care Classic Oil Natural is een universele meubelolie voor glanzend gelakte houtsoorten frist de laklaag van uw meubel op, camoufleert kleine en oppervlakkige krasjes en geeft het meubel een prachtige glanslaag. Deze blanke kleur olie kunt u voor ieder meubel gebruiken.

Hoe te gebruiken?
Wanneer de laklagen van het meubel sterk vervuild zijn of als u een gelakt houten meubel gaat behandelen, wordt aangeraden om het hout eerst te reinigen met Woodclean. Daarna kunt u de meubelolie met een schone, zachte doek aanbrengen. Enkele minuten na het aanbrengen met een droge doek goed nawrijven. Herhaal deze behandeling 2-3 keer per jaar.

Waarschuwingen
GEVAAR. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terecht komt. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. - Niet roken. Na inslikken: bij onwel voelen een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Royal Furniture Care Classic Oil Natural 250ML?

Meer uit ons assortiment