9365.745 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Kruidensiroop

Purasana Luchtwegen Siroop 200ML

Verzacht de luchtwegen (hydrolaat van grove den)

11,79
  • Merk:  Purasana
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 5400706615181
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Purasana Luchtwegen Siroop is een biologische siroop die de gezondheid van de ademhaling ondersteunt door de gemmotherapeutische kracht van de knoppen van de Wollige Sneeuwbal en Hazelaar en de toevoeging van hydrolaat van Eucalyptus Globulus. Daarnaast heeft de toevoeging van etherische olie van Rozemarijn en knoppen van Zwarte Els een rol een ondersteunend effect op het afweersysteem. Hydrolaat van Grove heeft een verzachtende werking op de luchtwegen.

Purasana Luchtwegen Siroop:
- 100% biologisch en glutenvrij
- verzachtende werking luchtwegen (hydrolaat van Grove)
- ondersteuning afweersysteem (etherische olie van Rozemarijn en knoppen van Zwarte Els)
- ondersteuning van de gezondheid van de ademhaling (knoppen Wollige Sneeuwbal en Hazelaar en hydrolaat Eucalyptus Globulus)

Dosering
Kinderen vanaf 7 jaar: 3 x 5 ml per dag. Volwassenen: 3 x 10 ml per dag. Schudden voor gebruik. Buiten de maaltijden te gebruiken. Na opening in de koelkast bewaren. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren. Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, de borstvoeding en voor kinderen onder de 7 jaar.
Ingredienten

Ingrediënten
tarwesiroop (glutenvrij)*, eucalyptus globulus (hydrolaat) Eucalyptus globulus*, grove den (hydrolaat) Pinus sylvestris*, wollige sneeuwbal (knoppen) Viburnum lantana L.*, zwarte els (knoppen) Alnus glutinosa (L.) Gaertn.*, hazelaar (knoppen) Corylus avellana L.*, rozemarijn (etherische olie) Rosmarinus of cinalis CT cineol*, geconcentreerd citroensap*.

*Van biologische teelt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Purasana Luchtwegen Siroop 200ML?