Let op: uw bestelling wordt niet morgen, maar binnen 2 werkdagen geleverd. Lees hier waarom

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Purasana Etherische Olie Tea Tree 10ML
Purasana Etherische Olie Tea Tree 10ML

Purasana Etherische Olie Tea Tree 10ML

Korting 25%
Adviesprijs 9,49 7,12
  • Merk: Purasana
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 5400706615990
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Natuurlijke etherische olie voor lichaam en geest

Algemeen
Purasana Etherische Olie Tea Tree is een 100% natuurlijke etherische olie afkomstig van de bladeren van de Tea Tree boom uit Australië. Tea Tree heeft een zuiverende werking voor de luchtwegen en de huid. Het is zeer geschikt om te mengen met badolie en massageolie. Daarnaast kunt u deze olie in uw woonruimte verstuiven, wat voor een heerlijke geur zorgt en een positief gevoel met zich meebrengt. De Tea Tree olie wordt verkregen door middel van stoomdistillatie, is biologisch en vrij van chemische bewaarmiddelen, synthetische parfums of kleurstoffen.

Purasana Etherische Olie Tea Tree:
- 100% natuurlijke etherische olie
- zeer geschikt als bad- of massageolie
- van biologische oorsprong
- zonder chemische bewaarmiddelen, synthetische parfums of kleurstoffen

Hoe te gebruiken?
Als massageolie: Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie.
Als badolie: Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoete amandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water.
Verstuiving: het verstuiven in de lucht is voor iedereen de meest toegankelijke en gebruikelijke manier om optimaal te genieten van de etherische oliën. Naast dat de olie helpt te ontspannen, zorgt het verstuiven ook voor een zuivering van de omgevingslucht en verdrijft het doordringende geuren. Bovendien worden ook insecten op een afstand gehouden. Voor een ideale verspreiding wordt een verstuiver gebruikt die de etherische oliën omzet in microdruppels en zo de aroma’s verspreidt zonder verwarming. Gebruik: 5 à 10 druppels in functie van de grootte van de verstuiver en de oppervlakte van de ruimte. 3 à 4 maal per dag, 15 à 20 minuten

Waarschuwingen
De etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten
Melaleuca alternifolia leaf oil*, Limonene, Linalool. Afkomstig van biologische landbouw. Van nature aanwezig in essentiële oliën. Oorsprong: Australië. Extractie: stoomdestillatie. Plantendeel: bladeren. Chemotype: 4-terpineol, gamma-terpineen

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist