9476.571 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Ortis Curmaflex Kurkuma Meloen Tabletten 30TB

Kurkuma helpt om de gewrichten soepel te houden

20,49
  • Merk:  Ortis
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 5411386891932
  • NUT-nummer: PL/AS 33/232
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Ortis Curmaflex Kurkuma Meloen Tabletten bevat een combinatie van droogextract van kurkuma en meloen. Kurkuma helpt om de gewrichten soepel te houden.

Dosering
Neem 1 tablet per dag tijdens of buiten de maaltijd met een groot glas water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Het gebruik bij personen onder behandeling met anticoagulantia wordt niet aanbevolen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van andere medicijnen en bij aandoeningen aan lever of gal. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen jonger dan 18 jaar. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Vulstof: micro-kristallijne cellulose; emulga-tor: fosfatidylcholine van soja; droogextract van kurkuma (Curcuma longa L. – 80 mg/tabl.); glansmiddelen: hy-droxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk; droogextract van meloen (Cu-cumis melo LC. – 3,3 mg/tabl.); antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ortis Curmaflex Kurkuma Meloen Tabletten 30TB?