Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Nutrisan NutriFemina Menopauze Capsules 60VCP
Nutrisan NutriFemina Menopauze Capsules 60VCP

Nutrisan NutriFemina Menopauze Capsules 60VCP

32,85
  • Merk: Nutrisan
  • Inhoud: 60VCP
  • EAN: 5425025502820
  • NUT-nummer: NUT_PL 912/130
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Voor het behoud van een comfortabele en kalme menopauze

Algemeen
Nutrisan NutriFemina Menopauze Capsules bevat twee krachtige en wetenschappelijk bewezen plantenextracten, fenegriek en hop, gecombineerd met zorgvuldig uitgekozen vitaminen. Hop draagt bij tot het behoud van een comfortabele en kalme menopauze. Daarnaast helpen vitamine B6 en B12 vermoeidheid te verminderen.

Hop helpt vrouwen bij overgangsverschijnselen tijdens de menopauze en draagt bij tot het behoud van een comfortabele en kalme menopauze. Vitamine B6 draagt bij tot de regulatie van de hormoonactiviteit. Vitaminen B6, B12 en riboflavine helpen bij de vermindering van vermoeidheid. Vitaminen B6 en B12 ondersteunen een normale psychologische functie. Riboflavine is goed voor behoud van een normale huid en slijmvliezen.

Dosering

2 maal 1 capsule per dag, ’s morgens en ‘s avonds.

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

RI*
Fenegriek (Trigonella foenum-graecum L.) zaadextract250 mg
Hop (Humulus lupulus L.)
gestandaardiseerd op ≥0,15% 8-prenylnaringenine
33,5 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat)3,75 mg31,25%
Vitamine B6 (pyridoxal-5′-fosfaat)0,7 mg50%
Vitamine B2 (natriumriboflavine-5’-fosfaat)0,7 mg50%
Vitamine B12 (methylcobalamine)1,25 mcg50%
*RI: Referentie-Inname

Ingrediënten

fenegriek, capsule (hydroxypropylmethylcellulose), hop, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide en magnesiumstearaat), D-alfa-tocoferylacetaat, pyridoxal-5′-fosfaat, natriumriboflavine-5’-fosfaat, methylcobalamine.

Waarschuwingen

De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. NutriFemina is een voedingssupplement en mag niet als vervanging worden gebruikt van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden. Overleg bij gebruik van coumarine derivaten (antistollingsmiddelen zoals warfarine) eerst met een deskundige alvorens een vitamine K2 supplement te gebruiken. Koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist