DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105ST
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105ST
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STNicorette Kauwgom 2mg Classic warschuwingen
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STModel met blister kauwgom Nicorette Kauwgom 2mg Classic
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STNicorette Kauwgom 2mg Classic ontwenningsverschijnselen
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STNicorette Kauwgom 2mg Classic 1 kauwgom
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STModel op spinningfiets Nicorette Kauwgom 2mg Classic
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STNicorette Kauwgom 2mg Classic sfeerfoto
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STNicorette Kauwgom 2mg Classic dosering
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105STpleisters plus kauwgom Nicorette Kauwgom 2mg Classic

Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom 105ST

25,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

 • Merk: Nicorette
 • Inhoud: 105ST
 • EAN: 3574661243597
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen

Algemeen
Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom is er voor die momenten waarop u uw zin om te roken wilt onderdrukken. Nicorette® Kauwgom is een methode om zowel onmiddellijk als geleidelijk aan te stoppen met roken. De nicotine in de kauwgom is voor therapeutisch gebruik en voldoende om de ontwenningsverschijnselen onder controle te helpen houden. Om uw rookgewoonte te doorbreken wordt een behandeling van tenminste drie maanden aanbevolen. U bouwt de behoefte geleidelijk af en kunt stoppen wanneer 1 tot 2 kauwgoms per dag volstaan.

Nicorette Suikervrij 2mg Kauwgom:

 • Vermindert het verlangen om te roken. Door langzaam te kauwen op de kauwgom komt de werkzame stof geleidelijk vrij
 • Verkrijgbaar in 3 smaken: Classic, Menthol mint en Freshfruit
 • Is suikervrij
 • Is geschikt voor personen die tot 20 sigaretten per dag roken. Voor sterk afhankelijke rokers (die meer dan 20 sigaretten per dag roken of die hun eerste sigaret binnen de 30 minuten na het ontwaken roken) wordt de 4 mg kauwgom aangeraden
 • Methode om zowel onmiddellijk als geleidelijk aan te stoppen met roken
 • Is een geneesmiddel voor volwassenen.Gebruik van Nicorette langer dan een jaar achtereen wordt niet aangeraden. Niet te gebruiken door niet-rokers. Niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar. Niet gebruiken bij een ernstige hartaandoening (recent hartinfarct, hartritmestoornissen, een beklemmend of pijnlijk gevoel op de borst (angina pectoris), of een zogenaamde Prinzmetal angina), een hersenbloeding (beroerte) of een ontsteking in de mond, keel of slokdarm. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Dosering
Kauw langzaam en met tussenpozen totdat een specifieke smaak optreedt. Parkeer de kauwgom achter een kies. Herhaal het kauwen zodra de specifieke smaak verdwenen is. Herhaal het kauwen met tussenpozen gedurende ongeveer 30 minuten.
Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

U kiest de kauwgom 2 of 4 mg volgens de ernst van de verslaving.
Wanneer u minder dan 20 sigaretten per dag rookt, wordt Nicorette Kauwgom 2 mg aangeraden. Wanneer u meer dan 20 sigaretten per dag rookt of de eerste sigaret rookt binnen 30 minuten na het ontwaken, wordt Nicorette Kauwgom 4 mg aangeraden. Maximaal 14 stuks per dag.

Niet te gebruiken door niet-rokers. Niet gebruiken indien u jonger bent dan 18 jaar. Niet gebruiken bij een ernstige hartaandoening (recent hartinfarct, hartritmestoornissen, een beklemmend of pijnlijk gevoel op de borst (angina pectoris), of een zogenaamde Prinzmetal angina), een hersenbloeding (beroerte) of een ontsteking in de mond, keel of slokdarm.
Gebruik van Nicorette langer dan een jaar achtereen wordt niet aangeraden.

Gebruikt u andere medicijnen, of heeft u dat kort geleden gedaan, bent u zwanger of geeft u borstvoeding, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

ema

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: nicotine. De hulpstoffen in dit middel zijn: natriumbicarbonaat (E500), watervrij natriumcarbonaat (E500), gombasis (bevat BHT), xylitol (E967), pepermuntolie, levomenthol, kalium acesulfaam, licht magnesiumoxide (E530), talk (E553b) en stikstof. Omhulling: xylitol (E967), tuttifrutti QL84441, acacia drooggespoten, titaniumdioxide, carnaubawas, hypromellose, sucralose, polysorbaat 80 en gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt. Uw arts dient te evalueren of u Nicorette mag gebruiken: - als u een hart- en vaatziekte zoals een recent hartinfarct, onstabiele of verslechterde angina pectoris, waaronder Prinzmetal-angina, ernstige hartritmestoornissen, ongecontroleerde hypertensie of een recente beroerte heeft of heeft gehad: bij voorkeur dient u te stoppen met roken onder begeleiding zonder nicotinevervangende therapie. Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt als u last heeft van angina pectoris, als u recent een bypass of ballondilatatie van de hartslagaders kreeg, als u enig andere hartstoornis heeft of als u een aandoening van de bloedvaten heeft. - als u suikerziekte heeft: dan moet uw bloedsuikerniveau nauwlettender in de gaten gehouden worden. - als u een nier- en leveraandoening heeft: er is een kans op een toename in bijwerkingen. - als u een gezwel van de bijnieren (feochromocytoom) heeft of een ongecontroleerde verhoogde werkzaamheid van de schildklier. - als u maag-darmaandoeningen (ontsteking van de slokdarm, maag- of darmzweer) heeft: nicotine kan uw symptomen verergeren. - als u in het verleden epilepsie of aanvallen heeft gehad.
Zwangerschap, borstvoeding en vruchtbaarheid Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

De blister in de buitenverpakking bewaren ter bescherming tegen licht. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die vindt u op de verpakking na ‘EXP’. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u geneesmiddelen op de juiste manier afvoert worden ze op een juiste manier vernietigd en komen ze niet in het milieu terecht.

Meer uit ons assortiment:

 • Linn Nicotine Kauwgom Mint 2mg 96ST

  Linn Nicotine Kauwgom Mint 2mg | 96ST

  15,99
 • Gratis verzending Bonusan Bacteri 5 Infantis Sachets 28ST

  Bonusan Bacteri 5 Infantis Sachets | 28ST

  45,11
  47,99
 • Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten 20TB

  Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten | 20TB

  2,09
 • Gratis verzending Golden Naturals Cranberry & Probiotica Capsules 60VCP

  Golden Naturals Cranberry & Probiotica Caps... | 60VCP

  -25%
  21,71
  28,95
 • Gratis verzending Nicorette Mint Mondspray 1ST

  Nicorette Mint Mondspray | 1ST

  47,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist