9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Natural Sales Melloxy Wondzalf 50GR

Zalf op basis van honing en geözoneerde olie

22,57
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Natural Sales Melloxy Wondzalf is een medisch hulpmiddel met een gepatenteerde formule van honing, geözoneerde plantaardige olie, propyleen, glycol en PEG 400. Deze combinatie van hoogwaardige ingrediënten creëert een zachte en pijnloos-aan-te-brengen wondzalf. De wondzalf bevat wel 40% honing die samen met een vochtig klimaat: een ontstekingsremmende werking heeft; zwelling en pijn vermindert; de wond reinigt; en voor een snelle genezing zorgt. Het vochtige wondhelingsklimaat ontstaat nadat de zalf in contact komt met de wond en het vocht onttrekt van de omliggende weefsels. Melloxy Wondzalf van SanoSkin verdunt geleidelijk aan en kan vervolgens gemakkelijk worden verwijdert met een wondreiniger.

Natural Sales Melloxy Wondzalf is te gebruiken bij:
- Oppervlakkige chronische wonden: decubitus, ulcus cruris, oncologische wonden (ontgeuren en debrideren);
- Gecontamineerde Acute wonden: chirurgische wonden (postoperatieve wonden), traumatische wonden (schaafwonden, snijwonden), kleine brandwonden en laserwonden (1° - en 2° graad).

Hoe te gebruiken?
1. Open de schroefdop, op hygienische wijze.
2. Druk de benodigde hoeveelheid gel uit de tube.
3. Wrijf de gel in de wond met een (steriele) spatel.
4. Breng een passend afdekverband boven op de gel aan.

5. Vervang de zalf zodra de gel opgelost is in de wond; dit is afhankelijk van de hoeveelheid wondvocht die de wond produceert (gemiddeld 24 tot 48 uur).

Waarschuwingen
Wanneer de toestand van de wond achteruitgaat dient men de behandeling met Melloxy stop te zetten. Droog bewaren op kamertemperatuur. Mag niet bewaard worden boven een temperatuur van 25° Celsius. Gebruik geen tubes die beschadigd zijn. Bij een geopende verpakking en bij gebruik zoals in deze bijsluiter beschreven, is de houdbaarheid van het product gelijk aan de vervaldatum op de verpakking.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Natural Sales Melloxy Wondzalf 50GR?

Meer uit ons assortiment