9371.488 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Wondzalf

Medeco Klinion Mesitran Zalf 20GR

Wondzalf op honingbasis

14,59
  • Merk:  Medeco
  • Inhoud: 20GR
  • EAN: 8715343042359
  • Op voorraad:  47  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Klinion Mesitran Zalf, een wondzalf op basis van honing kan worden ingezet in alle fasen van de WCS-wondclassificatie: zwarte, gele en rode fase. De zalf is preventief toepasbaar, zorgt voor snelle weefselregeneratie en vermindert de kans op vorming van littekenweefsel. Daarnaast creeert Klinion Mesitran een vochtig wondmilieu en optimaliseert de wondgenezing.

- Geurneutraliserend
- Ontstekingsremmend
- Voorkomt verkleving van het secundaire verband aan het wondbed.

Hoe te gebruiken?
Gebruik een steriele spatel om een dun laagje meidrank aan te brengen ofwel direct op de wond en omliggend weefsel of eerst op een steriel gaasje. Dek de wond af en fixeer met een passende secundair verband, afhankelijk van de hoeveelheid wondvocht. Inspecteer de wond en omliggend weefsel regelmatig volgens het geldende wondprotocol.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij patienten die gevoelig zijn voor het product of de ingredienten. Bewaren op kamertemperatuur tussen 5°C en 25°C. Vermijd direct zonlicht en vocht. Door invloed van hogere temperaturen kan het product vloeibaar worden, indien gewenst voor gebruik in de koelkast plaatsen.
Ingredienten

Ingredienten
48% medicinale honing, hypoallergene lanoline (medilan), zonnebloemolie, levertraanolie, calendula officinalis, aloebarbadensis, vitamine C&E en zinkoxide.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Medeco Klinion Mesitran Zalf 20GR?

Meer uit ons assortiment