Bestel nu
0
€ 0,00
Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht 150ML
Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht 150ML

Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht 150ML

Korting 25%
12,99 9,74
  • Merk: Natterman
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8713304951726
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Voor nachtelijke droge en vastzittende hoest

Algemeen
Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht is een hoestdrank voor volwassenen op basis van natuurlijke plantenextracten. Specifiek samengesteld met linden, weegbree, kaasjeskruid, heemst, grindelia en calendula zorgt deze kruidensiroop voor de verlichting en verzachting van een droge en vastzittende hoest tijdens het slapen. Doordat de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen zowel worden gehydrateerd als gesmeerd en beschermd verlicht de irritatie en wordt overtollig slijm losgemaakt om eenvoudiger op te hoesten. Op deze manier vermindert het hoesten en bevordert het een betere nachtrust.

Dosering
De aanbevolen inname is 15 ml rond bedtijd. Voor kinderen van 1 t/m 18 jaar kunt u Natterman Kindersiroop Voor Alle Hoest Nacht gebruiken. Schudden voor gebruik. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. Wanneer nodig kan de inname tijdens de nacht éénmaal worden herhaald. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Natterman Hoestdrank is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten: dit heeft geen effect op de kwaliteit. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met het gebruik en vraag uw arts om advies. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Vraag uw arts om advies als de problemen langer dan 7 dagen aanhouden. Niet gebruiken als de verpakking geopend of beschadigd is. Vraag uw arts om advies voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Ingrediënten

Ingrediënten
Fructose, gezuiverd water, honing, kamille zacht extract, grindelia droog extract, heemst droog extract, weegbree droog extract, kaasjeskruid droog extract, linden droog extract, propolis droog extract, aroma, citroenzuur, calendula droog extract, xanthaangom, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist