9365.684 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Hoestsiroop

Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht 150ML

Voor nachtelijke droge en vastzittende hoest

12,33

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Natterman
 • Inhoud: 150ML
 • EAN: 8713304951726
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht is een hoestdrank voor volwassenen op basis van natuurlijke plantenextracten. Specifiek samengesteld met linden, weegbree, kaasjeskruid, heemst, grindelia en calendula zorgt deze kruidensiroop voor de verlichting en verzachting van een droge en vastzittende hoest tijdens het slapen. Doordat de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen zowel worden gehydrateerd als gesmeerd en beschermd verlicht de irritatie en wordt overtollig slijm losgemaakt om eenvoudiger op te hoesten. Op deze manier vermindert het hoesten en bevordert het een betere nachtrust.

  Dosering
  De aanbevolen inname is 15 ml rond bedtijd. Voor kinderen van 1 t/m 18 jaar kunt u Natterman Kindersiroop Voor Alle Hoest Nacht gebruiken. Schudden voor gebruik. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. Wanneer nodig kan de inname tijdens de nacht éénmaal worden herhaald. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Natterman Hoestdrank is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Waarschuwingen
  Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten: dit heeft geen effect op de kwaliteit. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met het gebruik en vraag uw arts om advies. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Vraag uw arts om advies als de problemen langer dan 7 dagen aanhouden. Niet gebruiken als de verpakking geopend of beschadigd is. Vraag uw arts om advies voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding.
  Ingredienten

  Ingrediënten
  Fructose, gezuiverd water, honing, kamille zacht extract, grindelia droog extract, heemst droog extract, weegbree droog extract, kaasjeskruid droog extract, linden droog extract, propolis droog extract, aroma, citroenzuur, calendula droog extract, xanthaangom, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

  Heeft u een vraag over Natterman Hoestdrank Voor Alle Hoest Nacht 150ML?

  Meer uit ons assortiment