Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Keelpastilles

Natterman Hoest en Keel Pastilles 20ST

Dempt de hoestprikkel en verlicht keelpijn, heesheid en pijn bij slikken

7,19
  • Merk:  Natterman
  • Inhoud: 20ST
  • EAN: 8713304951689
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Natterman Hoest en Keel Pastilles is een medisch hulpmiddel op basis van Ectoin®, dat een hoestprikkel dempt en verlichting biedt bij keelpijn, heesheid en pijn bij het slikken. De pastilles zijn vrij van suiker en conserveermiddelen en hebben een aangename smaak van wilde bes.

Dosering
Voor volwassenen en jongeren vanaf 6 jaar: 1-2 pastilles door zuigen langzaam oplossen in de mond, herhaal iedere 3 uur of zo vaak als nodig. Zonder onderbreking maximaal 30 dagen achter elkaar te gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Natterman Hoest en Keel Pastilles is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Natterman pastilles dienen niet gebruikt te worden in geval van overgevoeligheid voor Ectoin® of voor een ander ingrediënt van deze pastilles. In geval van allergische reacties, het gebruik van Natterman Hoest en Keel Pastilles onmiddellijk stoppen. Niet te gebruiken door kinderen jonge dan 6 jaar in verband met verstikkingsgevaar. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren tussen 2 - 25°C op een droge plek. Gebruik geen pastilles van beschadigde of doorgeprikte blisters.
Ingredienten

Ingrediënten
Extoin®, wilde bes aroma, menthol, druivenschil extract, citroenzuur, potassium acesulfaam-K, Arabische gom, maltitol, water, sorbitol, plantaardige olie en bijenwas.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Natterman Hoest en Keel Pastilles 20ST?

Meer uit ons assortiment