9476.667 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Licener Anti-Luis Shampoo Voordeelverpakking 200ML

Werkt in één behandeling van slechts 10 minuten

29,95
  • Merk:  Licener
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8717344390255
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Licener Anti-Luis Shampoo is een ideale hoofdluis shampoo die luizen en neten doodt, binnen slechts enkele minuten in één behandeling! Dit is te danken aan het actieve ingrediënt Neem-extract, dat over een bewezen effectieve werking beschikt. Deze eenvoudig te gebruiken shampoo neemt slecht 10 minuten inwerktijd in beslag. Bovendien is het uitkammen van de luizen niet meer nodig; enorm handig en het scheelt veel tijd. Daarnaast is deze effectieve shampoo gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Was de shampoo gemakkelijk uit, zonder dat er vette resten in het haar achterblijven. Reken af met luizen en neten in een handomdraai.

Licener Anti-luis Shampoo:
- werkt in één behandeling van slechts 10 minuten
- elimineert luizen en hun neten
- werkt op basis van een natuurlijk extract
- snel met lauwwarm water uit te wassen, dus geen vettige restanten
- voor de effectiviteit is kammen niet meer nodig

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Breng de Licener-shampoo aan op droog haar, masseer het goed in en zorg er daarbij voor dat het hele hoofd bedekt is van schedel tot de haarpuntjes en laat 10 minuten intrekken.
Stap 2: Spoel de shampoo uit het haar met lauw water en klaar!

Aanbeveling: Eén fles per persoon per behandeling. Leest u voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn geen onderzoeken met Licener gedaan bij kinderen onder de 2 jaar. Niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor een van de bestanddelen. Niet in de ogen of op andere slijmvliezen gebruiken. Indien het in de ogen terecht komt dan uitspoelen met overvloedig water. Indien Licener een overgevoelige reactie veroorzaakt stop dan onmiddellijk met het gebruik. Indien de symptomen aanhouden, neem contact op met uw huisarts. Het wordt aangeraden Licener niet tijdens de zwangerschap en borstvoeding te gebruiken. Er zijn hierover onvoldoende gegevens bekend. Bewaren tussen 5 - 25°C en buiten bereik van kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum, zie achterzijde etiket. Licener is een Medisch Hulpmiddel. Indien Licener wordt aangebracht in een bad of wasbak gemaakt van acrylaat-plastic, spoel deze dan direct uit met water om vlekken te voorkomen. Geverfde vingernagels kunnen door Licener beschadigd raken. Gebruik wegwerphandschoenen om de nagels te beschermen.

Ingredienten

Ingrediënten
Neem-extract, Water, Polyglyceryl-3-capraat, Cocamido- propylbetaïne, Glyceryllauraat, Glycerine, Laurylglucoside, Dicaprylylether, Laurylalcohol, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Dimethylglutaraat en Dimethyladipaat.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Licener Anti-Luis Shampoo Voordeelverpakking 200ML?

Meer uit ons assortiment