9476.408 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Arkopharma Altopou Anti Luis Combi Pakket 3AS

Complete behandeling tegen luizen

17,94
  • Op voorraad:  41  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Arkopharma Altopou Anti Luis Combi Pakket is een complete behandeling tegen luizen en neten die razendsnel werkt. In drie stappen zorgt anti luis er voor dat u geen last meer heeft van neten en luizen.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Anti luis Lotion anti luis lotion is een volkomen veilige manier om snel en effectief af te rekenen met luizen en neten. anti luis lotion bevat Dimeticon, een natuurlijk silicoon preparaat, dat de luizen en neten binnen 15 minuten onschadelijk maakt. Stap 2: anti luis shampoo Anti luis shampoo bevat vier essentiële oliën die de jeuk verminderen en de hoofdhuid herstellen. Anti luis shampoo is de perfecte aanvulling op een hoofdluis behandelingsprogramma. Stap 3: Anti luis kam Met de gratis metalen anti luis kam zijn de omsloten luizen en neten vervolgens gemakkelijkte verwijderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Altopou Anti Luis Combi Pakket 3AS?

Meer uit ons assortiment