DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Leidapharm Xylometazoline HCl neusspray 0.5 mg/ml 10ML
Leidapharm Xylometazoline HCl neusspray 0.5 mg/ml 10ML
Leidapharm Xylometazoline HCl neusspray 0.5 mg/ml 10ML1

Leidapharm Xylometazoline HCl neusspray 0.5 mg/ml 10ML

3,29

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

 • Merk: Leidapharm
 • Inhoud: 10ML
 • EAN: 8716049035522
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

Bij neusverkoudheid. Voor kinderen van 2-12 jaar

Algemeen
Leidapharm Xylometazoline HCl neusspray 0.5 mg/ml is een neusspray dat kan worden bij gebruikt bij een verstopte neus bij kinderen. De neusspray zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van neusverstopping. Het vermindert de zwelling van het slijmvlies in de neus en helpt zodoende de neusdoorgang vrij te houden, waardoor uw kind gemakkelijker kan ademhalen. De werking van dit middel begint binnen een 2 minuten en houdt tot 12 uur aan.

Dosering
De aanbevolen dosering is:
Kinderen van 2 tot en met 6 jaar: Onder toezicht van de ouders. Eén verstuiving in elk neusgat, een- tot driemaal per dag. Er dient 8 tot 10 uur tussen twee toedieningen te zitten. Niet meer dan drie toedieningen per neusgat per dag.
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar Onder toezicht van de ouders. Eén of twee verstuivingen in elk neusgat, twee- of driemaal per dag. Er dient 8 tot 10 uur tussen twee toedieningen te zitten. Niet meer dan drie toedieningen per neusgat per dag.

Bij kinderen jonger dan 2 jaar zijn de werkzaamheid en de veiligheid niet vastgesteld en mag dit middel alleen op medisch advies toegediend worden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: xylometazolinehydrochloride. De hulpstoffen in dit middel zijn: benzalkoniumchloride, dinatriumedetaat, natriumdiwaterstoffosfaatdihydraat, dinatriumwaterstoffosfaatdodecahydraat, natriumchloride en gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Bewaren beneden 25°C. In de oorspronkelijke verpakking. Na openen 1 maand houdbaar. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt als uw kind lijdt aan een van de volgende aandoeningen: Hoge bloeddruk. Hart- en vaatziekten (bijvoorbeeld verlengd QT syndroom). Een aandoening van de schildklier. Diabetes. Vergroting van de prostaat. Een gezwel van het bijniermerg. Nauwehoekglaucoom. Net als andere soortgelijke middelen kan dit middel bij daarvoor gevoelige personen slaapstoornissen, duizilgheid en beverigheid veroorzaken. Raadpleeg uw arts als dergelijke verschijnselen erg hinderlijk worden. Net als andere soortgelijke middelen die zwelling van het neusslijmvlies verminderen, mag dit middel niet langer dan een week achter elkaar gebruikt worden. Langdurig of overmatig gebruik kan "rebound"-verstopping veroorzaken (rebound: de verschijnselen van aandoening komen in versterkte mate terug). Als er na een week geen verbetering optreedt, neem dan contact op met uw arts. Vermijd contact met de ogen en de mond. U mag de aanbevolen dosis niet overschrijden, vooral niet bij kinderen en ouderen.

Meer uit ons assortiment:

 • Leidapharm Neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml 10ML

  Leidapharm Neusspray Xylometazoline HC... | 10ML

  3,49
 • Healthypharm Xylometazoline Neusspray 1.0mg/ml 10ML

  Healthypharm Xylometazoline Neusspray 1.... | 10ML

  3,49
 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Healthypharm Allergietabletten HTP Cetirizine diHCI 10mg Tabletten 30ST

  Healthypharm Allergietabletten HTP Cetir... | 30ST

  6,99
 • Healthypharm Maagzuurremmer Pantoprazol 20mg Tabletten 14TB

  Healthypharm Maagzuurremmer Pantoprazol ... | 14TB

  5,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist