9478.051 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Kwai Heartcare 100DR

Met 300 mg knoflook en vitamine B1

Korting 13%
22,96 19,95
  • Merk:  Kwai
  • Inhoud: 100DR
  • EAN: 5060171050421
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Kwai® Heartcare zijn dragees met een hoge dosering knoflook (300 mg) en vitamine B1 (cobalamine) voor een goede conditie van de bloedvaten. Zowel knoflook als vitamine B1 hebben belangrijke eigenschappen. Zo is knoflook goed voor het hart- en bloedvaten en de bloeddruk en helpt het bij de verlaging van het cholesterolgehalte. Vitamine B1 draagt weer bij tot de normale werking van het hart. Bij goed doorbloede bloedvaten krijgt het lichaam via het bloed voldoende zuurstof en essentiële voedingsstoffen binnen.

De knoflook voor dit voedingssupplement wordt volgens een bijzondere methode op speciale soorten bodems verbouwd. Hierdoor blijft de pure kracht van het geselecteerde knoflook en diens actieve bestanddelen behouden. De belangrijkste actieve stof in het knoflook is allicine, waarvan elke dragee maar liefst 1800 µg bevat. De kwaliteit en de hoeveelheid aan allicine wordt tijdens het productieproces zorgvuldig bijgehouden en gecontroleerd in het lab. Bovendien zijn alle tabletten 60 keer bedekt om ze geurvrij te houden.

Kwai® Heartcare:
- met 300 mg knoflook dat goed is voor hart- en bloedvaten en de bloeddruk
- knoflook helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte
- met vitamine B1 dat bijdraagt tot de normale werking van het hart
- met de actieve stof allicine (1800 mcg per dragee)
- zo geteeld dat de actieve bestanddelen van het knoflook behouden blijven

Dosering
1 maal daags 1 reukloze Kwai®-dragee bij de maaltijd met water innemen (niet doorbijten). Kwai® Heart care maakt het u gemakkelijk: 1 dragee per dag volstaat. Gebruikt u Kwai® Heart care als hulp bij de verlaging van het cholesterolgehalte, ter behoud van een normale bloeddruk of ter bevordering van de doorbloeding? Neem dan de eerste 2 weken 2 dragees per dag in, verspreid over de dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Kwai® Heart care knoflookdragees kunnen in het algemeen gelijktijdig met andere middelen worden ingenomen. Bij twijfel, vraag raad aan uw arts of apotheker. Bewaren beneden de 25°C. Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering (1 dragee)

 

 

RI*

Knoflook

300 mg

-

  waarvan allicine

1800 mcg

-

Vitamine B1

0.83 mg

75%

* Referentie-Inname

Ingrediënten
Knoflookpoeder (Allium sativum), lactose (melk); antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), glansmiddelen (titaniumdioxide, witte bijenwas, hydroxypropyl methylcellulose, carnaubawas), vulstof (microkristallijne cellulose); stabilisator (polyvinylpyrrolidon); tabletcoating (sucrose, talk, acaciagom); Vitamine B1 (als thiaminehydrochloride). 

Allergenen informatie
Bevat melk. Glutenvrij en vrij van kunstmatige kleuren en gelatine.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kwai Heartcare 100DR?

Meer uit ons assortiment