DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Heel Viburcol Junior Ampullen 10ML
Heel Viburcol Junior Ampullen 10ML
Heel Viburcol Junior Ampullen 10ML1

Heel Viburcol Junior Ampullen 10ML

13,95
  • Merk: Heel
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714725040815
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Homeopathische druppels voor kinderen tot 18 jaar

Algemeen
Heel Viburcol Junior Ampullen is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten. Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Dosering
Maak een ampul los van de strip door hem er draaiend af te scheuren. Open de ampul door het bovenste deel eraf te draaien. Druppel de volledige inhoud in de mond, bij voorkeur onder de tong.

Kinderen < 2 jaar: 1x daags de inhoud van 1 ampul innemen. Zo nodig tot 4 maal daags de inhoud van 1 ampul innemen. Kinderen 2-5 jaar: 2x daags de inhoud van 1 ampul innemen. Zo nodig tot 6 maal daags de inhoud van 1 ampul innemen. Kinderen en jongeren 6-18 jaar: 3x daags de inhoud van 1 ampul innemen. Zo nodig tot 8 maal daags de inhoud van 1 ampul innemen. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per ampul (1 ml=1g)

Chamomilla D4

25 mg

Belladonna D6

11 mg

Plantago major D4

25 mg

Pulsatilla pratensis D6

50 mg

Calcarea carbonica ostrearum D8

75 mg

Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn natriumchloride, water voor injectie.

Bijsluiter Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Na opening van het sachet (binnenverpakking) nog 6 maanden houdbaar. Een geopende monodosis (ampul) niet bewaren.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist