Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Fitshape Creatine Monohydrate Poeder 125GR
Fitshape Creatine Monohydrate Poeder 125GR

Fitshape Creatine Monohydrate Poeder 125GR

8,99
  • Merk: Fitshape
  • Inhoud: 125GR
  • EAN: 8714116000411
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Stimuleert de groei van spiermassa en ondersteunt de spieropbouw.

Algemeen
Fitshape Creatine Monohydrate Poeder bevat pure creatine monohydraat, één van de meest effectieve ingrediënten voor sporters die hun fysieke prestaties snel en effectief willen verbeteren. Creatine monohydraat is de ‘standaardvorm’ van creatine en bij zowel sporters als topatleten is het een zeer populair supplement.

Spieren hebben van nature een energievoorraad: creatinefosfaat, die de spieren de eerste 6 tot 8 seconden van energie voorziet. De energie die de spieren daarna gebruiken, wordt vooral uit koolhydraten en vetten gehaald. Door het gebruik van creatine monohydraat wordt de concentratie creatine in de spieren verhoogd. Hierdoor krijgt u meer kracht, explosiviteit en spierkracht. Dit is inmiddels door vele studies aangetoond en het is een van de weinige supplementen waarbij de positieve effecten op het sporten duidelijk is bewezen. Creatine monohydraat bestaat uit 99.9% pure creatine, waardoor u slechts een kleine dosis (3 gram) per dag nodig hebt om uw creatine level op een hoger peil te houden in het lichaam.

Fitshape Creatine Monohydrate Poeder
  • Geeft meer kracht en verhoogt de fysieke prestaties
  • Stimuleert de groei van vetvrije spiermassa
  • Ondersteunt de spieropbouw
  • Zuivere creatine van hoge kwaliteit

Dosering

Bereiding: Meng 1 theelepel (3 gram) met 200 ml water.
-De eerste 5 dagen zijn de oplaadfase. De dosering hangt af van het lichaamsgewicht. Onder de 65 kg verspreid over de dag: 4x 1 theelepel (meng deze met water). Voor 65-85 kg verspreid over de dag: 5 x 1 theelepel. Over de 85 kg verspreid over de dag: 6 x 1 theelepel.

-Na de oplaadfase: 1 theelepel ’s morgens en 1 theelepel ‘s avonds.

Voor een goed resultaat meng creatine niet met cafeїne, eiwitshakes of andere maaltijden! Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Creatine Monohydraat.

Waarschuwingen

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet bedoeld voor personen jonger dan 16 jaar. Buiten bereik van kinderen houden.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd voeding en/of gezonde levensstijl. Bewaar op een koele en droge plaats. 

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist