shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00

Maat L - Rechts

Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat L 1ST
Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat L 1ST
Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat L 1ST1
Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat L 1ST2

Epitact Duimbrace Nacht Rechts Maat L 1ST

15% korting
29,7134,95
  • Merk: Epitact
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 3660396011423
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Verlicht gewrichtspijn aan de duimbasis en voorkomt verdere ontwikkeling van duimarthrose

Algemeen
Met de Epitact Duimbrace Nacht kunt u weer genieten van een welverdiende nachtrust zonder pijn. Door de duimbrace dagelijks ("nachtelijks") te dragen wordt gewrichtspijn aan de duimbasis verlicht en wordt bovendien een verdere ontwikkeling van artrose aan de duim voorkomen.

Epitact Duimbrace Nacht is een stevige, ergonomisch gevormde brace die uw duim in natuurlijk rustpositie houdt en is door zijn soepele en zachte materiaal op comfortabele wijze te dragen. Doordat de beentjes van uw hand in de goede positie gaan liggen zal het capro metacarpaal gewricht onder minder druk komen te staan en ervaart u dus minder pijn én heeft u minder last van slapeloze nachten. Indien u de brace met zorg behandelt, kunt u hem gedurende verschillende maanden gebruiken.

De ergonomisch gevormde duimbrace voor 's nachts van Epitact is verkrijgbaar in verschillende uit- en maatvoeringen zoals u af kunt lezen in onderstaande tabel. De brace die u nu bekijkt is enkel geschikt voor uw rechterhand (met een handomtrek van 21.6 - 23.5 cm) en voor gebruik gedurende de nacht. Voor het bepalen van de juiste maat meet u de omtrek van uw hand zonder duim.

Epitact duimbrace voor 's nachts:
BracemaatHandomtrekUitvoeringen
Small (S) 17.5 – 19 cm Links / Rechts
Medium (M) 19.1 – 21.5 cm Links / Rechts
Large (L) 21.6 – 23.5 cmLinks / Rechts
Als aanvulling op de stevige brace voor 's nachts wordt aangeraden om ook gebruik te maken van de Epitact Flexibele Duimbrace voor overdag. Met deze brace blijft het maken van dagelijkse gebaren zoals schrijven en telefoongebruik mogelijk, maar worden de beschadigende microschokken geabsorbeerd. In onderstaande tabel ziet u welke uit- en maatvoeringen er beschikbaar zijn voor de dagbrace.

Epitact duimbrace voor overdag:
BracemaatPolsomtrekUitvoeringen
Small (S) 13 – 15 cm Links / Rechts
Medium (M) 15 – 17 cm Links / Rechts
Large (L)17 – 19 cmLinks/Rechts
Hoe te gebruiken?
Trek de brace aan door de duim door de daartoe bestemde opening te steken. Stop de haak van de bevestigingsband in het lusje en span de brace licht aan rond de pols.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij een onbeschermde wond. Bij ernstig oedeem dient u de hand tijdens het gebruik goed in de gaten te houden. De orthese moet verwijdert worden als deze te strak zit en de bloedsomloop hindert. Bij twijfel uw arts of apotheker raadplegen. Niet gebruiken in de buurt van een open vuur of een gloeiend voorwerp. Onderhoud de brace goed door hem regelmatig met de hand te wassen. Niet wasbaar in de wasmachine. Laat hem na het wassen aan de lucht drogen, strijk hem niet en stel hem niet bloot aan warmte (>50°C). Gebruik voor reiniging geen vlekkenverwijderaars als aceton, oplosmiddel etc..
Ingrediënten

Samenstelling
57% textiel (polyamide, elastaan, polyurethaan), 43% thermoplastisch elastomeer (TPE).

Meer uit ons assortiment:

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist