shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00

Maat L - Links

Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L 1ST
Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L 1ST
Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L 1ST1
Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L 1ST2
Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L 1ST3

Epitact Flexibele Duimbrace Links Maat L 1ST

15% korting
21,2124,95
  • Merk: Epitact
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 3660396011331
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Verlicht gewrichtspijn door osteoartritis of artrose van de duim

Algemeen
Epitact Flexibele Duimbrace is speciaal ontwikkeld voor wanneer u last heeft van gewrichtspijn door osteoartritis of artrose van de duim. Deze flexibele, discrete en dunne brace verlicht de pijn, maar maakt het mogelijk om veelgebruikte gebaren te blijven maken. Wel worden het maken van traumatiserende microbewegingen beperkt, doordat de duim in een rusthouding wordt gehouden. Bovendien heeft de orthese zijn pijnverlichtende werking ook te danken aan de unieke siliconen Epitheliumflex®-band en het weefsel van de orthese. Deze materialen zorgen ervoor dat de lokale warmte vast wordt gehouden ter hoogte van het gewicht wat dus een pijnstillend effect heeft.

Epitact Flexibele Duimbrace verlicht de pijn aan de duimbasis, maar zorgt ervoor dat u de volledige functie van uw hand blijft behouden. U kunt tijdens het dragen van de orthese gewoon blijven auto rijden, schrijven, uw telefoon gebruiken en sieraden dragen. Indien u de orthese goed onderhoud (wasbaar in de wasmachine op 30°C in het meegeleverde wasnetje) kunt u hem enkele maanden gebruiken.

De flexibele duimbrace van Epitact is verkrijgbaar in verschillende uit- en maatvoeringen zoals u af kunt lezen in onderstaande tabel. De brace die u nu bekijkt is enkel geschikt voor uw linkerhand (met een polsomtrek van 17 - 19 cm) en in het bijzonder geschikt voor gebruik overdag.

Epitact duimbrace voor overdag:
BracemaatPolsomtrekUitvoeringen
Small (S) 13 – 15 cm Links / Rechts
Medium (M) 15 – 17 cm Links / Rechts
Large (L)17 – 19 cmLinks / Rechts
Als aanvulling op de soepele brace voor overdag wordt aangeraden om ook gebruik te maken van de Epitact Duimbrace Nacht. Deze brace houdt de duim is zijn natuurlijk rusthouding vast en zorgt er voor dat het carpo metacarpaal gewricht minder onder druk komt te staan. In onderstaande tabel ziet u welke uit- en maatvoeringen er beschikbaar zijn voor de nachtbrace.

Epitact duimbrace voor 's nachts:
BracemaatHandomtrekUitvoeringen
Small (S) 17.5 – 19 cm Links / Rechts
Medium (M) 19.1 – 21.5 cm Links / Rechts
Large (L) 21.6 – 23.5 cm Links / Rechts
Als u twijfelt tussen twee maten, kies dan de kleinste.

Hoe te gebruiken?
Trek de brace aan door de duim door de daartoe bestemde opening te steken. De naad moet aan de kant van de handpalm zitten. Voor optimaal comfort de naad iets meer of minder naar het midden van de handpalm draaien.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij een open wond. Bij ernstig oedeem dient u de hand tijdens het gebruik goed in de gaten te houden. De brace moet verwijderd worden als deze te strak zit en de bloedsomloop hindert. Bij twijfel uw arts of apotheker raadplegen. Niet gebruiken in de buurt van een open vuur of een gloeiend voorwerp. Onderhoud de brace goed door hem regelmatig te wassen in de wasmachine op 30°C. Laat hem vervolgens aan de lucht drogen en strijk hem niet. Gebruik voor reiniging geen vlekkenverwijderaars als aceton, oplosmiddel etc..
Ingrediënten

Samenstelling

14% siliconen, 86% polyamide/elasthaanstof.

Meer uit ons assortiment:

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist