Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche>Bad- en doucheverzorging

Dermolin Bad En Douchegel 400ML

Reinigt het lichaam maar verstoort daarbij de balans van de huid niet

12,95
  • Merk:  Dermolin 
  • Inhoud: 400ML
  • EAN: 8710276401129
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dermolin Bad En Douchegel is hypoallergeen, pH-huidneutraal en respecteert en ondersteunt de natuurlijke beschermlaag van de huid. De bad- en douchegel reinigt het lichaam maar verstoort daarbij de balans van de huid niet. Bij de ontwikkeling van Dermolin bad- en douchegel is extra aandacht besteed aan het gebruik bij huidaandoeningen, zoals huid irritatie, allergische reacties, eczeem en psoriasis.
Bij een overgevoelige of atopische huid is het zeer belangrijk dat de natuurlijke vochtbalans aan de oppervlakte, maar ook in de dieper gelegen huidlagen, in tact blijft. Voor deze huidtypen heeft Dermolin een passende formule ontwikkeld in bad- en douchegel. Deze Dermolin bad- en douchegel is hypoallergeen, pH-huidneutraal en respecteert en ondersteunt de natuurlijke beschermlaag van de huid. De bad- en douchegel reinigt het lichaam maar verstoort daarbij de balans van de huid niet.

Hoe te gebruiken?
Gebruik een kleine hoeveelheid op een spons en masseer op de vochtige huid. Of giet het direct in het badwater bij het vullen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dermolin Bad En Douchegel 400ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 74