9367.446 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Slapeloosheid

Davitamon Melatonine 1mg Tabletten 30TB

Voor kortdurende behandeling van jetlag bij volwassenen

17,95
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Davitamon Melatonine 1mg Tabletten is een geneesmiddel op basis van 1mg melatonine per tablet. Melatonine is een hormoon dat in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Zodra het donker wordt begint te worden maakt het lichaam melatonine aan en wordt er een signaal afgegeven dat het tijd is om te gaan slapen. Bij een jetlag is dit proces verstoord. Davitamon Melatonine 1mg kan worden gebruikt voor de behandeling van jetlag bij volwassenen. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren meerdere tijdzones door een vliegreis.

Davitamon Melatonine 1mg Tabletten:
- voor de behandeling van jetlag bij volwassenen
- bevat 1mg melatonine per tablet

Dosering
De aanbevolen dosering is 1 tot 5 mg per dag, gedurende 3 tot 6 dagen. De tabletten kunnen het best in hun geheel met wat water worden doorgeslikt. De breukstreep is bedoeld om de tablet te kunnen breken als u moeite heeft om de hele tablet door te slikken. Neem de tabletten vlak voordat u wilt gaan slapen in, te beginnen op de eerste dag dat het slaapritme is verstoord. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Davitamon Melatonine is niet geschikt voor langdurig gebruik. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per dosering van 1 tablet

Melatonine

1 mg

Ingrediënten
Gesilificeerde microkristallijne cellulose, lactosemonohydraat, natriumzetmeel glycolaat type A, talk en magnesiumstearaat.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-davitamon-melatonine-tabletten.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Davitamon Melatonine 1mg Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment