DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB1
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB2
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB3
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB4
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB 0

Davitamon Melatonine 5mg Tabletten 30TB

2 reviews

20,99
 • Merk: Davitamon
 • Inhoud: 30TB
 • EAN: 8710537043167
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor kortdurende behandeling van jetlag bij volwassenen

Algemeen
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten is een geneesmiddel op basis van 5mg melatonine per tablet. Melatonine is een hormoon dat in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Zodra het donker begint te worden maakt het lichaam melatonine aan en wordt er een signaal afgegeven dat het tijd is om te gaan slapen. Bij een jetlag is dit proces verstoord. Davitamon Melatonine 5mg kan worden gebruikt voor de behandeling van jetlag bij volwassenen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomstop de plaats van bestemming. Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

Behandeling van jetlag bij volwassenen

Melatonine

Dosering
De aanbevolen dosering is 1 tot 5 mg per dag, gedurende 3 tot 6 dagen. De tabletten kunnen het best in hun geheel met wat water worden doorgeslikt. De breukstreep is bedoeld om de tablet te kunnen breken als u moeite heeft om de hele tablet door te slikken. Neem de tabletten vlak voordat u wilt gaan slapen in, te beginnen op de eerste dag dat het slaapritme is verstoord. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Let op! Dit is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Davitamon Melatonine is niet geschikt voor langdurig gebruik. Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: melatonine. De hulpstoffen in dit middel zijn: gesilificeerde microkristalijne cellulose, lactosemonohydraat, natriumzetmeel glycolaat type A, talk en magnesiumstearaat.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaar beneden 25°C. Bewaar in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht. Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de plastic tablettencontainer, de doos en de doordrukstrips na 'EXP'. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Neem in de volgende gevallen contact op met uw arts, apotheker of verpleegkundige voordat u dit middel gebruikt: Als u zo slaperig bent dat uw veiligheid erdoor in gevaar kan komen. Als u een leveraandoening heeft. Er zijn gen gegevens beschikbaar over het effect van Davitamon Melatonine op personen met een leverziekte en daarom wordt in die gevallen gebruik van dit middel niet aanbevolen. Als u epilepsie heeft. Door gebruik van melatonine kan het aantal epileptische aanvallen toenemen. Als u een auto-immuunziekte heeft. Bij patiënten met een auto-immuunziekte zijn er gevallen bekend van een verergering van de symptomen na het innemen van melatonine. Bespreek het daarom met uw arts wanneer u dit middel zou willen gebruiken. Gebruik van dit middel door personen met een auto-immuunziekte wordt niet aanbevolen. Als u een te hoog suikergehalte in het bloed heeft of als u lijdt aan diabetes. Als u melatonine inneemt tijdens een koolhydraatrijke maaltijd (bijvoorbeeld brood, aardappelen, pasta, suiker) kan de bloedsuikerspiegel worden verstoord. Gebruik het middel daarom niet in de periode van 2 uur voor tot 3 uur na de maaltijd. Heeft u een zwaar verstoorde glucose intolerantie of diabetes neem dan het middel ten minste 3 uur na de maaltijd in. Als u rookt. Omdat bestanddelen tabaksrook de afbraak van melatonine door de lever kunnen versnellen, kan bij personen die roken de werking van Davitamon Melatonine minder sterk zijn.

Reviews2 reviews

10/10 op basis van 2 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

 • 5 sterren

  2 reviews
 • 4 sterren

 • 3 sterren

 • 2 sterren

 • 1 sterren

10/10

Gerrie

26 maart 2023

Melatonine 5mg Tabletten komt goed overeen met de beschrijving, vind ik een erg goed merk en vind ik een erg goed product.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Gerrie

26 maart 2023

Melatonine 5mg Tabletten komt goed overeen met de beschrijving.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Meer uit ons assortiment:

 • Shiepz Melatonine 5 mg Tabletten 30TB

  Shiepz Melatonine 5 mg Tabletten | 30TB

  13,99
 • Gratis verzending Mattisson HealthStyle - Vitamine D3 75mcg en Vitamine K2 200mcg - 2 Stuks

  Mattisson HealthStyle - Vitamine D3 75mcg en Vita... | 2 Stuks

  37,90
 • Gratis verzending Artic Blue Arctic Blue Omega 3 Visolie High Dose Capsules 60CP

  Artic Blue Arctic Blue Omega 3 Visolie... | 60CP

  24,89
 • Vitakruid L-Lysine 1000mg Tabletten 90TB

  Vitakruid L-Lysine 1000mg Tabletten | 90TB

  -10%
  17,90
  19,89
 • Vitakruid Ijzer Bisglycinaat Complex Tabletten 90TB

  Vitakruid Ijzer Bisglycinaat Complex ... | 90TB

  -10%
  17,90
  19,89

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist