Bestel nu
0
€ 0,00
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 1
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 2
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 3
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 4
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 5
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 6
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 7
Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML 8

×

of

Azaron Processierups Verkoelende Spray 50ML

5,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Azaron
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8710537043938
Productbeschrijving

Verzacht, verkoelt en verzorgt de huid bij insectenbeten en reactie op de haartjes van de processierups

Algemeen
Azaron Processierups Verkoelende Spray verzacht, verkoelt en verzorgt de rode en gevoelige huid na aanraking met de brandhaartjes van de processierups. Menthol heeft een verkoelende werking op de huid en zouthout- en kamille extract kalmeren en verzachten de huid. De verkoelende vernevelde spray is eenvoudig aan te brengen, de gevoelige huid hoeft niet aangeraakt te worden. Daarnaast kan de spray ook gebruikt worden na insectenbeten of -steken (van bijv. muggen, bijen of wespen) of aanraking met brandnetels of kwallen.

- Bij insectenbeten & processierups
- Verzacht, verkoelt en verzorgt
- Vernevelende spray: gemakkelijk aan te brengen

Hoe te gebruiken?
Kan vanaf 3 jaar gebruikt worden. Goed schudden voor gebruik. Houd ongeveer 10 cm van de gebeten, gestoken of gevoelige huid, spray 1 a 2 seconden en laat drogen. In het geval van een insectensteek, verwijder de angel indien mogelijk. Voor optimale verzachting onmiddellijk na de beet, steek of op de rode huid aanbrengen, indien gewenst herhalen. Gebruik het product alleen onder strikte ouderlijk toezicht bij kinderen.
Ingrediënten

Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Polyvinylcaprolactam, Benzyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Isopropyl alcohol, Phenoxyethanol, Menthol, Glycyrrhetinic Acid, Menthyl Lactate, Methylparaben, Bisabolol, Parfum, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aqua, PEG-8, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.

Waarschuwingen

Gebruik het product alleen onder strikte ouderlijk toezicht bij kinderen. Iedereen met allergieën voor beten en steken dient medisch advies in te winnen. Bij klachten, raadpleeg uw arts. Bewaar op een koele, droge plaats.

Wettelijke vermeldingen: GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol.
Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Verwijderd houden van gelakt en geverfd oppervlak. Niet spuiten in de buurt van ogen, lippen en een beschadigde of gevoelige huid. Stop het gebruik in het onwaarschijnlijke geval van een huidreactie

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist