DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Advil Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP
Advil Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP
Advil Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP1
Advil Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP2
Advil Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP3
Advil Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP4

Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 20CP

5,75
 • Merk: Advil
 • Inhoud: 20CP
 • EAN: 8712769010160
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor snelle en effectieve pijnverlichting

Algemeen

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 200 mg zijn capsules met 200 mg vloeibare ibuprofen, die zorgt voor een snellere en effectievere pijnverlichting dan gewone ibuprofen tabletten. De vloeibare vorm is verpakt in de speciale Liquid-Cap technologie. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stof tot 2x sneller werkt dan een normaal ibuprofen tablet. Doordat een liquid-Cap, ten opzichte van een gewone tablet, niet eerst op hoeft te lossen in de maag, kan zij direct na het innemen haar pijnstillende werking doen. De Advil Reliva Forte Liquid-Caps zijn zacht, glad en door de kleine vorm eenvoudig door te slikken zonder dat er een vieze smaak in de mond achter blijft. Ibuprofen is geschikt om diverse soorten pijn te verlichten, waaronder hoofdpijn, migraine (met of zonder aura), rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn en spierpijn. Daarnaast kan ibuprofen verlichting geven bij symptomen van verkoudheid en griep en werkt zij ontstekingsremmend, koortsverlagend en pijnstillend.

Dosering
De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen en kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tot 2 capsules innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 6 capsules (1200 mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Advil Reliva Liquid-Caps bevatten ibuprofen. De bijwerkingen van ibuprofen verschillen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Ibuprofen

200 mg

Ingrediënten
De werkzame stof in dit middel is ibuprofen.
De andere stoffen in dit middel zijn macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol, gelatine, chinolinegeel (E104), patentblauw (E131), gezuiverd water, witte inkt [titaandioxide (E171) propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat en macrogol 400], phosal
(lecithine, triglyceriden (middellange ketens), glycerolstereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat.

Allergenen informatie
Advil Reliva Liquid-Caps bevat sorbitol (E420) en soja lecithine. Advil Reliva Liquid-Caps bevatsorbitol (E420) Als uw arts u heeft verteld dat u een intolerantievoor bepaalde suikers heeft, moet u contact opnemen met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt Advil Reliva Liquid-Caps bevat soja lecithine. U kunt dit geneesmiddel niet gebruiken als u een noten of soja allergie hebt. 

Bijsluiter Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet gebruiken: Indien u allergisch bent voor ibuprofen of één van de andere stoffen die in deze capsule zitten, voor aspirine of acetylsalicylzuur of voor andere verwante pijnstillers. Indien u andere NSAID pijnstillers gebruikt, of aspirine in een dagdosering van meer dan 75 mg. Indien u aan een nier-, hart- of leveraandoening lijdt. Indien u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent. Indien u een maagzweer, maagperforatie of maagbloeding heeft of deze in het verleden 2 maal of vaker heeft gehad. Welke geneesmiddelen kunt u beter niet innemen als u dit geneesmiddel gebruikt? Bepaalde geneesmiddelen die de bloedstolling tegengaan (anticoagulantia: bijvoorbeeld acetylsalicylzuur/aspirine, warfarine en ticlopidine), bepaalde middelen uit de groep bloeddrukverlagende middelen [ACE–remmers (Captopril), β-blokkers, angiotensine II-antagonisten], digoxine (hartpreparaat), fenytoïne (middel tegen vallende ziekte en bij hartritmestoornissen), lithium (middel tegen depressie), corticosteroïden (bijnierschorshormonen) en thiazide-diuretica (bepaalde plasmiddelen) en zelfs bepaalde andere middelen, kunnen een invloed op de behandeling van ibuprofen hebben, of hierdoor beïnvloed worden. Raadpleeg daarom altijd een arts voordat u ibuprofen gelijktijdig met andere middelen gebruikt. In verband met de mogelijkheid dat vochtophoping plaatsvindt, dienen patiënten met een hoge bloeddruk of hartaandoeningen ADVIL voorzichtig te gebruiken. Ook patiënten die een maagdarmzweer hebben (of gehad hebben), dienen ADVIL voorzichtig te gebruiken. Doordat ADVIL de ontstekingsverschijnselen remt, valt een eventuele infectie minder snel op. Diabetici dienen er rekening mee te houden dat ADVIL per dragee 54mg suiker bevat. Ook bejaarden, patiënten met bloedstollingsstoornissen of patiënten die een lever- of nierfunctiestoornis hebben, moeten voorzichtig zijn met het gebruik van dit geneesmiddel. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

 • Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules 150CP

  Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules | 150CP

  -50%
  15,00
  29,99
 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Supradyn Complex Forte Tabletten 95TB

  Supradyn Complex Forte Tabletten | 95TB

  -40%
  16,59
  27,65
 • Gratis verzending NOW D-Mannose Poeder 85GR

  NOW D-Mannose Poeder | 85GR

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  38,96
  51,95
 • Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP

  Advil Reliva Forte Liquid-Caps 40... | 20CP

  8,25

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist