Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorspray

A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML

Te gebruiken bij overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, en oorhygiene

11,39
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596592146
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
A.Vogel Oorspray Oorsmeer is te gebruiken bij overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, en oorhygiene. Deze handige spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat het de vorming van oorsmeerproppen tegen en vermindert de noodzaak tot uitspuiten van het oor. De samenstelling is op basis van zeezout, Ectoin en Plantago. Ectoin is een nieuw natuurlijk ingrediënt met ontstekingsremmende, celbeschermende en hydraterende eigenschappen.

Gebruik A Vogel Oorspray Oorsmeer bij:
- Overmatig oorsmeer en oorsmeerprop: de spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop – die een verstopt gevoel in het oor kan geven – tegen.
- Reiniging van de gehoorgang: de spray reinigt de gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van het oor, bijvoorbeeld na het dragen van gehoorapparaten en oordopjes.
- Gehoorgangontsteking: de spray ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in de gehoorgang, waardoor het bij regelmatig gebruik een gehoorgangontsteking kan voorkomen.
- Jeuk in het oor: de spray verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang (bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking) en biedt daardoor verlichting van jeuk.

Wanneer u alleen last heeft van jeuk in de gehoorgang, kunt u ook gebruiken maken van A.Vogel Oorspray Jeuk.

Dosering
Volwassenen en kinderen: meerdere keren per dag 1-2 sprays per oor, tenzij anders is geadviseerd door een arts of specialist.

De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts.

Dragers van een gehoorapparaat: ’s avonds voor het slapengaan, na het uitdoen van het gehoorapparaat, 1­-2 keer in het oor sprayen. Gebruik van de oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat.

Dragers van oordopjes: Na het verwijderen van de oordopjes, 1­-2 keer in het oor sprayen.

1. Bij eerste keer gebruik van het flesje, eerst de lucht eruit pompen (3-4 keer pompen).
2. Houd het flesje rechtop en plaats de spraykop tegen de gehoorgang. Druk de spraykop in (1 sec.), zodat de vloeistof in het oor gesprayd wordt.
3. Masseer de onderkant van het oor (10 sec.).
4. Houd het hoofd schuin, zodat overtollig vloeistof uit het oor kan wegvloeien en dep na met een watje.
5. Na gebruik de spraykop reinigen met warm water.

Bij het laatste restje vloeistof, het flesje onder een hoek van 45 graden houden, zodat het uiteinde van het slangetje geen lucht kan opzuigen. Er kan een restje vloeistof in het flesje achterblijven.

Indien nodig kan de oorspray gerust langer worden gebruikt. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Dit product niet gebruiken bij beschadigde of geperforeerde trommelvliezen, trommelvliesbuisjes (oorbuisjes), open wonden (bijvoorbeeld na een ooroperatie) of wanneer de gehoorgang door een vreemd voorwerp is geblokkeerd. Niet gebruiken wanneer u last heeft van een door een arts vastgestelde oorontsteking (tenzij anders is geadviseerd door arts of specialist). Niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor Ectoin of een van de andere ingrediënten.

Raadpleeg uit voorzorg uw arts of apotheker voor u dit middel gebruikt, wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of twijfelt of u mogelijk zwanger bent.

Tijdens het liggen kan er iets vloeistof uit het oor lopen, wat niet erg is. Uit voorzorg zou u een extra handdoek op het kussen kunnen leggen. Voor een goede oorhygiëne dient de spray enkel door één en dezelfde persoon gebruikt te worden.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na opening is het product 6 weken houdbaar. Niet te gebruiken na de vervaldatum.

Ingredienten
Ingrediënten
Ectoin®, Plantago lanceolata extract, zeezout, citraatbuffer, alcohol, water.

Bevat geen conserveermiddelen.
Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML?