Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorreiniging>Oorspray

A Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML

Te gebruiken bij overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, en oorhygiene

9,99
  • Merk:  A Vogel 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596592146
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A Vogel Oorspray Oorsmeer te gebruiken bij overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, en oorhygiene. Deze handige spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Bij regelmatig gebruik gaat het de vorming van oorsmeerproppen tegen en vermindert de noodzaak tot uitspuiten van het oor. De samenstelling is op basis van zeezout, Ectoin en Plantago. Ectoin is een nieuw natuurlijk ingrediënt met ontstekingsremmende, celbeschermende en hydraterende eigenschappen.

Gebruik A Vogel Oorspray Oorsmeer bij:

- Overmatig oorsmeer en oorsmeerprop: de spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop – die een verstopt gevoel in het oor kan geven – tegen.
- Reiniging van de gehoorgang: de spray reinigt de gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van het oor, bijvoorbeeld na het dragen van gehoorapparaten en oordopjes.
- Gehoorgangontsteking: de spray ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in de gehoorgang, waardoor het bij regelmatig gebruik een gehoorgangontsteking kan voorkomen.
- Jeuk in het oor: de spray verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang (bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking) en biedt daardoor verlichting van jeuk.

Dosering
Volwassenen en kinderen: meerdere keren per dag 1-2 sprays per oor, tenzij anders is geadviseerd door een arts of specialist.

De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts.

Indien nodig kan de oorspray gerust langer worden gebruikt. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken.

Dragers van gehoorapparaat: ’s avonds voor het slapengaan, na het uitdoen van het gehoorapparaat, 1-2 keer in het oor sprayen. Gebruik van de oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat.
Dragers van oordopjes: Na het verwijderen van de oordopjes, 1-2 keer in het oor sprayen.

Gebruik van een koude vloeistof kan onprettig aanvoelen. Gebruik daarom de oorspray op kamertemperatuur.

Waarschuwingen
Dit product niet gebruiken:
- Bij beschadigde of geperforeerde trommelvliezen, trommelvliesbuisjes (oorbuisjes), open wonden (bijvoorbeeld na een ooroperatie) of wanneer de gehoorgang door een vreemd voorwerp is geblokkeerd.
- Wanneer u last heeft van een door een arts vastgestelde oorontsteking (tenzij anders is geadviseerd door arts of specialist).
- Wanneer u overgevoelig bent voor Ectoin® of een van de andere ingrediënten.
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 

Ingredienten
Ingrediënten
Ectoin®, Plantago lanceolata extract, zeezout, citraatbuffer, alcohol, water. Geen conserveringsmiddelen
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML?