DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Disolut Disolact Lactase voordeelverpakking met 3 blikjes 150CP
Disolut Disolact Lactase voordeelverpakking met 3 blikjes 150CP

Disolut Disolact Lactase voordeelverpakking met 3 blikjes 150CP

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Disolut
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8717953008923

×

of

Productbeschrijving

Helpt bij lactose-intolerantie (koemelk intolerantie).

Dislolut heeft een nieuwe naam Intoleran - Digistive experts
Vanzelfsprekend behouden de producten dezelfde kwaliteit en effectiviteit alleen onder een andere naam en in een ander jasje.

Algemeen
Disolact capsules zijn gevuld met het enzym opti-lactase P (3000 FCC), dit is een zeer actief en stabiel lactase enzym. Naast het enzym opti-lactase P is de vulstof colloidal silica gebruikt. Deze vulstof is neutraal en heeft geen invloed op uw lichaam. De capsules zelf zijn gemaakt van gelatine (de gebruikte gelatine is halal). Disolact zorgt ervoor dat het gebrek aan lichaamseigen lactase tijdelijk wordt aangevuld waardoor het verteringsproces van het ingenomen melkproduct (de lactose) wordt ondersteund. Deze voordeelverpakking bevat 3 blikjes met elk 50 capsules.

Eigenschappen
-Voedingswaarde per 100 gram: 994kJ (234Kcal), koolhydraten 4.4g, eiwitten 3.8g, vetten 0.2 g.
-Disolact is soja en gluten vrij
-Wij raden aan Disolact droog en bij kamertemperatuur te bewaren.

Gebruik
Afhankelijk van de mate van intolerantie en de hoeveelheid te gebruiken melkproduct neemt u circa 1-3 Disolact capsules in, gelijktijdig met het melkproduct. Disolact capsules kunnen geopend worden, zijn smakeloos en kunnen doorgeslikt of opgekauwd worden naar gelang uw voorkeur. Tip: Moeite met het doorslikken van capsules? U kunt de capsules openmaken door aan de uiteinden te draaien. De inhoud van de Disolact capsules kan dan over de voeding uitgestrooid worden.

Waarschuwingen
-Disolact en zwangerschap. Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik van Disolact of andere lactase-preparaten tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts indien u tijdens uw zwangerschap Disolact wilt gebruiken, deze heeft de medische kennis om u een gepast advies te geven.
-Galactosemie. Indien u lijdt aan galactosemie (een zeldzame aandoening) gebruikt u dan in geen geval Disolact. Door het omzetten van lactose in glucose en galactose zullen uw klachten toenemen. Raadpleeg uw arts of diëtist voor een passend advies.
-Diabeet? Let op! Door het gebruik van Disolact zal de lactose zich nu (normaal) omzetten in onder andere glucose. Zoals u weet heeft dit laatste direct invloed op uw bloedsuiker-spiegel. Overleg daarom voordat u Disolact gaat gebruiken met uw diabetes verpleegkundige of behandelend arts.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: