Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

CellCare Omega 3 Krill Capsules 60CP

Van duurzaam gewonnen krillolie

30,33
  • Merk:  CellCare 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717729084151
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
CellCare Omega-3 Krill bevat zuivere Krillolie in vegacapsules. Deze Krillolie is, net als visolie, rijk aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het grote verschil met visolie is dat de Omega-3 vetzuren in Krillolie gebonden zijn aan fosfolipiden in plaats van triglyceriden.

De fosfolipiden worden door het lichaam veel sneller en effectiever opgenomen dan triglyceriden, waardoor Krillolie vele malen effectiever is dan visolie. Dankzij de fosfolipiden geeft Krillolie, in tegenstelling tot visolie, geen oprispingen of een vervelende nasmaak.

De Krillolie van CellCare wordt duurzaam gevangen en draagt het MSC keurmerk, dat staat voor ecologische vangst, zonder bijvangst en met behoud van het milieu.

De Omega-3 vetzuren DHA en EPA in CellCare Omega-3 Krill zijn belangrijke bouwstenen in het lichaam. Zo is DHA een belangrijke bouwsteen voor de hersenen, en draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie*. Ook helpt DHA om het gezichtsvermogen normaal te houden*.

DHA en EPA hebben een gunstige werking op het hart** en helpen bij het behouden van normale triglyceridengehalten in het bloed**.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
** Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

Dosering
Dagelijks 1 à 2 softgels bij de maaltijd met water innemen.


Ingredienten

Ingredienten
Gelatine, glycerol, sorbitol, water.

Samenstelling
Per softgel capsule:
Antarctische krillolie (uit Euphausia superba) 500 mg, DHA (docosahexaeenzuur) 36 mg, EPA (eicosapentaeenzuur) 65 mg, Fosfolipiden 251 mg, Astaxanthine 0,29 mg.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over CellCare Omega 3 Krill Capsules 60CP?