9367.477 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Antioxidanten

Bonusan Alfaliponzuur 300mg Capsules 60CP

Zwavelhoudend vetzuur

29,09 27,35
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827008309
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Alfaliponzuur 300mg is een voedingssupplement op basis van alfaliponzuur. Dit is een zwavelhoudend vetzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Het is zowel in water- als vetoplosbaar. Bovendien wordt het na inname snel en volledig ogenomen.

Dosering
Dagelijks 1 of 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Voor algemene antioxidantbescherming is 300 mg per dag toereikend. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Alfaliponzuur kan de bloedglucosespiegel verlagen. Daarom is extra aandacht nodig bij combinatie van alfaliponzuur met antidiabetesmedicatie. Een hoge dosering alfaliponzuur is af te raden bij mensen bij wie een thiaminedeficiëntie wordt vermoed (bijv. alcoholisten), tenzij voorafgaand aan de behandeling thiamine wordt gegeven. Raadpleeg hiervoor een deskundige. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Alfaliponzuur

300 mg

Ingrediënten
Alfaliponzuur, vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), capsulewand (cellulose (HPMC)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Alfaliponzuur 300mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment