Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.660 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach Rescue Nacht Druppels 10ML

Natuurlijke gezonde nachtrust

12,29

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Bach
 • Inhoud: 10ML
 • EAN: 5000488105780
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Rescue Nacht een combinatie van de vijf bloesemtincturen uit de originele Rescue (Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem) en de bloesemtinctuur White Chestnut. Rescue ontspant en stelt gerust, terwijl White Chestnut helpt om malende gedachten tot rust te brengen. Het houdt de geest helder en bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust.

  Gebruiksadvies

  4 druppels in een glas water met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen, ongeveer een half uur voor het slapen gaan. Herhaal dit als u gaat slapen. Rescue kan langere tijd gebruikt worden.

  Etiket

  Ingredienten:
  Alcohol , tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelMELK), tinctuur van paardekastanje bloesem.


  Vragen & Antwoorden
  Wat zijn de gevolgen als ik meer dan de voorgeschreven dosis per keer inneem?

  U mag naar behoefte altijd de dosering enkele keren herhalen 's avonds. Het heeft bij dit product geen ongewenst effect als u meer dan 4 druppels per keer inneemt. Het effect wordt wel sterker als u het meerdere keren na elkaar inneemt. Eventueel mag u het ook om de 15 minuten herhalen.

   

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bach Rescue Nacht Druppels 10ML?

  Meer uit ons assortiment