9365.705 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach Flower Remedies Haagbeuk 17 20ML

Bij mentale vermoeidheid en het 'maandagmorgen' gevoel

10,85

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Bach
 • Inhoud: 20ML
 • EAN: 741273005834
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Engelse naam: Hornbeam
  Latijnse naam: Caprinus Betulus
  Sleutelwoorden: maandagmorgen gevoel

  Haagbeuk is geschikt bij mentale vermoeidheid. Deze vermoeidheid is niet zozeer fysiek. Het is voor mensen die bij het wakker worden twijfelen of zij de dag wel aankunnen. Zij vinden het moeilijk problemen aan te pakken of zien tegen hun dagtaak op, hoewel ze uiteindelijk wel alles gedaan krijgen.
  Mensen die Haagbeuk nodig hebben kunnen overwerkt zijn of hebben hun belangstelling en motivatie verloren door gebrek aan afwisseling, bijvoorbeeld tijdens een examenperiode, waarin ze hard studeren (zie ook Olive). Zij kunnen geen enthousiasme opbrengen en hebben de neiging alles uit te stellen. Slaap werkt niet langer verfrissend en als ze herstellen na een ziekte twijfelen ze of ze wel sterk genoeg zijn om beter te worden.
  Het positief vermogen van Haagbeuk: zekerheid over eigen kracht en vermogen om de dagelijkse taken aan te kunnen. Vitaliteit, opgewektheid en spontaniteit worden hersteld en het leven wordt weer de moeite waard. Het dagelijkse werk kan energiek en met een heldere geest tegemoet worden getreden en wordt voldoende afgewisseld met ontspanning.

  Etiket

  Ingredienten:
  Alcohol, tinctuur van haagbeuk bloesem.


  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bach Flower Remedies Haagbeuk 17 20ML?

  Meer uit ons assortiment