DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Arkocaps Damiana Capsules 45CP
Arkocaps Damiana Capsules 45CP
Arkocaps Damiana Capsules 45CP1
Arkocaps Damiana Capsules 45CP2
Arkocaps Damiana Capsules 45CP3
Arkocaps Damiana Capsules 45CP4

Arkocaps Damiana Capsules 45CP

20% korting
12,9616,20
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003174
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Libido opwekkend

Algemeen
Arkocaps Damiana werkt libido opwekkend en heeft een goede invloed op het voortplantingsgestel. Damiana kan de seksuele functie voor zowel de man als de vrouw verbeteren en houdt zijn euforische werking tot wel anderhalf uur aan.

Het omhulsel van de Arkocaps Damiana capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad en de steel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en is glutenvrij.

Dosering
’s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Turnera diffusa. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Damiana alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Damiana dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 325 mg van het blad en de steel van de Turnera diffusa.

Ingrediënten

Damiana blad- en steelpoeder (Turnera diffusa, 72,2% hetzij 325 mg per capsule), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Moeten Arkocaps Damiana Capsules dagelijks ingenomen worden?

Damania Arkocaps heeft een goede invloed op het voortplantingsgestel en wordt zowel door mannen als vrouwen gebruikt om het libido te verhogen.
U hoeft dit product niet elke dag te nemen. Het beste is om op de dag dat u wilt vrijen 3 capsules over de dag verdeeld in te nemen en de laatste ongeveer een uur voor het vrijen. Zo kan u optimaal profiteren van de uitwerking van dit product.

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist