DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Weleda Biodoron 0,1% tabletten 250TB
Weleda Biodoron 0,1% tabletten 250TB
Weleda Biodoron 0,1% tabletten 250TB1

Weleda Biodoron 0,1% tabletten 250TB

28,99
  • Merk: Weleda
  • Inhoud: 250TB
  • EAN: 8711776630040
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Homeopathisch geneesmiddel

Koop nu WELEDA en maak kans op één van de 5 duurzame verzorgingspakketten van WELEDA t.w.v. ruim 50 euro. Laat uw ordernummer en gegevens achter via dit formulier om kans te maken. Het ordernummer kunt u vinden in de bevestigingsmail die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling.

Algemeen
Weleda Biodoron is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Dosering
1 tot 3 maal daags 1-2 tabletten met water innemen. Tabletten geheel doorslikken zonder te kauwen. Gebruiken gedurende maximaal 8-12 weken. Zo nodig herhalen na een pauze van enkele weken.

De aanbevolen dosering is: Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar: 1 tot 3 maal daags 1-2 tabletten met wat water innemen. Kinderen vanaf 5 jaar: 1 tot 3 maal daags 1 tablet met wat water innemen. Raadpleeg een arts indien de verschijnselen verergeren of binnen 14 dagen niet verbeteren.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


B Corp
Weleda is officieel gecertificeerd als B Corp – de hoogst haalbare erkenning op het gebied van duurzaam ondernemen. Weleda maakt nu deel uit van een internationale groep bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld, gericht op sociale en duurzame impact.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Bevat per tablet: Ferrum/Quartz D2 20mg / melksuiker / tarwezetmeel /calciumbehenaat.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Niet bewaren boven 25 graden Celcius.
Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar. Wordt uw klacht na 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Bevat o.a. tarwezetmeel en melksuiker (lactose). Geschikt voor mensen met coeliakie. Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor tarwe (anders dan coeliakie) of lactose. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt. Krijgt u last van bijwerkingen, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Dit geldt ook voor mogelijke bijwerkingen die niet in de bijsluiter staan.

Meer uit ons assortiment: