DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Weleda Avena Valeriana 50ML
Weleda Avena Valeriana 50ML
Weleda Avena Valeriana 50ML1

Weleda Avena Valeriana 50ML

21,49
  • Merk: Weleda
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8711776630033
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Homeopathisch Geneesmiddel

Weleda is officieel gecertificeerd als B Corp – de hoogst haalbare erkenning op het gebied van duurzaam ondernemen. Weleda maakt nu deel uit van een internationale groep bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld, gericht op sociale en duurzame impact.

Algemeen
Weleda Avena Valeriana is een homeopathisch geneesmiddel.

Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Dosering
De flacon schudden voor gebruik. De druppels in wat water innemen. Bij menging met water kan een troebeling optreden.

De gebruikelijke dosering is: Volwassenen 1 maal daags 15-20 druppels. Kinderen vanaf 6 jaar 1 maal daags 6 druppels.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Weleda Avena Valeriana bevat homeopathische extracten van haver, hop, passiebloem, valeriaan en een homeopathische verdunning (D60) van koffie. Per 10 gram bevat Weleda Avena Valeriana: Avena sativa (haver), herba ø 2,5 g Humulus lupulus (hop), strobulus ø 0,12 g Passiflora incarnata (passiebloem), herba ø 0,75 g Valeriana officinalis (valeriaan), radix, decoctum ø 3,0 g Coffea tosta (koffie), semen, decoctum D60 1,5 g
De andere stoffen in Weleda Avena Valeriana zijn alcohol en water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken indien u allergische bent voor één van de stoffen die in Weleda Avena Valeriana zitten. Het gebruik van Weleda Avena Valeriana door zuigelingen en kinderen onder de 6 jaar wordt niet aanbevolen. Wordt u klacht na 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Dit geneesmiddel bevat 50% (v/v) ethanol (alcohol) d.w.z. max. 0,28 g per dosis van 20 druppels, hetgeen overeenkomt met 5,6 ml bier, 2,4 ml wijn per dosis van 20 druppels. Schadelijk bij alcoholisme. Voorzichtigheid is geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en bij groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie. Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. Zeer zelden (minder dan 1 op de 10.000 gebruikers) kunnen allergische reacties optreden. Krijgt u veel last van een bijwerking? Of heeft u een bijwerking die niet in de bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist