Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.002 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Wierook Olibanum (Boswellia Carterii) 2,5ml 2,5ML

Bijzonder zuiverende olie. Het ondersteunt het afweersysteem. In de huidverzorging wordt wierook gebruikt om rimpels tegen te gaan of om ze te verzachten.

10,05
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 2,5ML
  • EAN: 8715542003861
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Wierook is een bijzonder zuiverende olie. Het ondersteunt het afweersysteem. Wierook wordt veel gebruikt bij meditatie en gebed en richt de blik naar binnen. In de huidverzorging wordt wierook gebruikt om rimpels tegen te gaan of om ze te verzachten.

Recept voor anti-rimpelcreme: 50 ml basis gezichtscreme, 3 druppels wierook, 2 druppels roos en 2 druppels neroli.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Wierook Olibanum (Boswellia Carterii) 2,5ml 2,5ML?

Meer uit ons assortiment