9368.869 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Mirre (Commiphora Momol) 2,5ml 2,5ML

Geeft helderheid, inzicht en innerlijke rust.

8,60
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 2,5ML
  • EAN: 8715542002970
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Mirre is, net als wierook, een olie die bekend is uit de oudheid. Werd en wordt veel gebruikt bij gebed en meditatie. Het geeft helderheid, inzicht en innerlijke rust. Mirre is een geschenk aan het kind dat geboren wordt, maar ook een geschenk voor het kind in ieder mens. Samen met citroen te gebruiken tegen chronische moeheid.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Mirre (Commiphora Momol) 2,5ml 2,5ML?

Meer uit ons assortiment