Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Chi Mirre Etherische Olie Wild 10ML
Chi Mirre Etherische Olie Wild 10ML
Chi Mirre Etherische Olie Wild 10ML1

Chi Mirre Etherische Olie Wild 10ML

26,50
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8714243010031
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Etherische olie met een heerlijke geur en een brede werking

Algemeen
Geniet van de brede werking en heerlijke geur van de Chi Mirre Etherische Olie Wild. Deze olie is een zogenaamde harsolie en heeft een warme, licht kruidige en zoete geur. De slijmoplossende werking is duidelijk, maar bekender is mirre door haar hulp bij meditatie en gebed. Verdamp de olie daarvoor in een meditatieruimte. De wat stroperige olie kan voor dit doel goed gemengd worden met wierook of elemi. Chi Mirre Wild houdt de huid elastisch en is een van de beste oliën bij kloven en gemakkelijk openspringende huid. Het heeft ook een schimmeldodende en genezende werking, vooral in de mond. Bij gebruik op de huid dient u de Chi Mirre Wild wel te mengen met een massage- of vette plantolie.

Hoe te gebruiken?
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, gemiddeld tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

Op de huid: Voor veilig gebruik mengt u een essentiële olie met een vette plantolie als basis. Voor een ontspannende massageolie gebruikt u 10-15 druppels essentiële olie op 100 ml basisolie

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist