9369.025 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Limoen/Limette (Lemmetje) (Citrus Aurantifolia Swingle) 10ML

Heeft een verfrissende en verkwikkende werking op de geest en de huid. Het activeert de creativiteit en inspireert tot vrolijkheid

8,49
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542002857
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Limoen/Limette heeft een verfrissende en verkwikkende werking op de geest en de huid. Het activeert de creativiteit en inspireert tot vrolijkheid. Deze olie is zachter dan citroen, maar lijkt er wel sterk op.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Limoen/Limette (Lemmetje) (Citrus Aurantifolia Swingle) 10ML?

Meer uit ons assortiment