Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Chi Sinaasappel Zoet Olie Cultivar 20ML
Chi Sinaasappel Zoet Olie Cultivar 20ML
Chi Sinaasappel Zoet Olie Cultivar 20ML1

Chi Sinaasappel Zoet Olie Cultivar 20ML

7,50
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8714243008878
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Een frisse olie met een breed werkingsgebied

Algemeen
Sinaasappel is één van de zonnekoningen. Chi Sinaasappel Zoet Olie Cultivar heeft een grote waarde bij psychische en lichamelijke klachten. Chi Olie Sinaasappel Zoet werkt opmonterend en ontspannend en het is ook een effectieve luchtzuiveraar. Op het lichaam kan sinaasappel mee helpen de lymfestroom te stimuleren en zo ontstoppend werken. Daarom zou sinaasappel bij cellulite een goede functie hebben. Sinaasappel is (verwerkt in een basisolie) goed in te zetten bij een vette huid en bij rimpels. In het lampje verspreidt sinaasappel een zoete en fruitige geur.

Hoe te gebruiken?
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, gemiddeld tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

Op de huid: Voor veilig gebruik mengt u een essentiële olie met een vette plantolie als basis. Voor een ontspannende massageolie gebruikt u 10-15 druppels essentiële olie op 100 ml basisolie.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist