Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.848 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Etherische olie

Volatile Lemongrass (Cymbopogon Flexosus) 5ML

Werkt insectenverdrijvend en is een goede luchtreiniger. Werkt zeer verhelderend en activeert de geest.

4,25
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542002826
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Grassoort afkomstig uit Guatemala. Werkt insectenverdrijvend en is een goede luchtreiniger. Is sterk reinigend en laat een frisse wind door het huis waaien. Werkt zeer verhelderend en activeert de geest. Samen met salie in een bad- of massage-olie Neutraal stimuleert lemongrass het lymfesysteem om afvalstoffen beter af te voeren. Lemongrass is heerlijk om te verdampen in ruimtes waar gerookt wordt.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Lemongrass (Cymbopogon Flexosus) 5ML?

Meer uit ons assortiment